Sérii Battlefield věříme, i její budoucnosti, říká vedení EA
i Zdroj: DICE
Novinka Sérii Battlefield věříme, i její budoucnosti, říká vedení EA

Sérii Battlefield věříme, i její budoucnosti, říká vedení EA

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 5. 2023 06:32

Fanoušky série toto oficiální vyjádření společnosti EA rozhodně potěší. V následujících letech se se sérií Battlefield počítá. Nový díl by měl být oznámen už v polovině roku 2024, navíc má konečně nabídnout příběhovou kampaň.

Reklama

Společnost Electronic Arts nedávno prozradila své plány do dalších měsíců. Do dubna 2024 chtějí vydat 8 her, z toho dvě ještě nebyly představené. V seznamu chybí například nové Dragon Age nebo Skate, a dle očekávání také nový Battlefield. 

A právě k Battlefieldu se EA speciálně vyjádřilo.

V DICE máme velkou důvěru, s Battlefield počítáme i do dalších let.

EA se netají novým vedením studia DICE, které povede nový díl série do zdárného konce. Posledním vydaným dílem je Battlefield 2042, bohužel ale jde o jeden z nejhůře hodnocených. Ačkoliv na něm DICE stále pracuje a vylepšuje jej, nemá tolik aktivních hráčů, co předchozí díly. 

Na pokračování série by mělo dojít v příštím roce, první spekulace tvrdí, že půjde znovu o moderní válčení, nikoliv 1. či 2. světovou válku. Dobrou zprávou pak je, že se konečně připravuje příběhová kampaň pro jednoho hráče, na té pracuje studio Ridgeline Games za výpomoci DICE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama