Serum je nová survival hra, kde se nesmíte zastavit, abyste přežili
i Zdroj: Game Island
Novinka Serum je nová survival hra, kde se nesmíte zastavit, abyste přežili

Serum je nová survival hra, kde se nesmíte zastavit, abyste přežili

David Vondráček

David Vondráček

12. 2. 2024 09:00

Indie studio Game Island plánuje vydat svou první hru, zaměřenou na survival, ve kterém záleží na každé vteřině. Čas ale není jediný nepřítel, který vás tu čeká.

Reklama

Probouzíte se na neznámé místě, nevíte, co tam děláte ani proč jste se tu vůbec ocitli. Víte jen jediné, na ruce máte hodinky, které neustále odpočítávají čas a pokud vyprší, váš život je u konce. Vaší jedinou nadějí je serum, které vytváříte pomocí smíchání několika látek, které můžete náhodně najít.

A to je alfa a omega této hry. Čas vás neustále nutí hledat suroviny a lovit zvířata, abyste mohli namíchat sérum, který vám koupí další čas. To ale není vše. Požitím séra vám vždy přidá na krátkou dobu určité schopnosti. Například zvýšení rychlosti, nebo větší sílu. To se vám bude hodit, protože nepřátel kolem vás bude víc, než dost. Kromě jedovaté mlhy a zmutovaných tvorů jsou tu třeba i vlci nebo divoká prasata. Bojovat s nimi můžete různými věcmi, které si sami vyrobíte. Ať už na dálku, jako třeba lukem, nebo na blízko se sekerou. Pomáhat si ale můžete i různými pastmi. Hra bude navíc v režimu až pro čtyři hráče,  můžete si ji ale zahrát sami.  

Zjistěte pravdu o tajemné mlze, která je všude v okolí a séru, shromažďujte zásoby a snažte se přežít. Každá vteřina má totiž cenu zlata. 

"Ponořte se do napínavého dobrodružství o přežití, kde neznámá tekutina převezme kontrolu nad vaším životem. Extrahujte sérum, abyste zůstali naživu, bojujte s nebezpečnými tvory, řešte hádanky a odhalujte stopy o minulých událostech. Najděte cestu ven sami nebo v kooperativním režimu pro 4 hráče.„ Tohle se o hře píše na stránce Steam

Hra by měla vyjít v druhé polovině letošního roku a bez české lokalizace. V plánu je hra pouze na PC. Za zmínku stojí také to, že poběží na Unreal Engine 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama