Silent Breath je nová hororovka, ve které pátráte po zmizelých osobách
i Zdroj: EXODIAC STUDIOS
Novinka Silent Breath je nová hororovka, ve které pátráte po zmizelých osobách

Silent Breath je nová hororovka, ve které pátráte po zmizelých osobách

David Vondráček

David Vondráček

8. 3. 2024 15:30

Indie studio Exodiac studios si pro nás připravilo horor, na bázi her jako Dont Scream, nebo Shhh. Vaším cílem bude najít ztracené osoby a hlavně nekřičet.

Reklama

Dont Scream a Shhh se na svém začátku těšily celkem velké popularitě, která ale postupně opadla. Exodiac Studios přesto chystají hru na velmi podobném stylu, v čem má ale být Silent Breath lepší, než dvě zmiňované hry? Základ hry je stejný. Jste uprostřed lesa, hra snímá váš mikrofon a vy chodíte kolem a hledáte zmizelé osoby. Silent Breath nicméně poběží na Unreal Engine 5, střídat se má také den a noc, přičemž právě v noci se má odehrávat většina událostí, při kterých musíte být potichu.

Silent Breath se vás bude také snažit děsit jumpscary, ty mají být náhodné, nepředvídatelné a nemají se opakovat na stejných místech. Měnit se budou i pozice ztracených lidí, které v lese hledáte. Kromě toho se budete muset ohlížet i přes rameno, protože vás bude cosi lovit. Samotný les má být velký, plný míst k prozkoumání a též láká na znovu hratelnost. Najděte ztracené osoby, nenechte se ničím chytit, utečte z lesa ale hlavně, nekřičte!

"Na každém rohu číhají nepředvídatelné hrůzy, které vás nutí najít pohřešované lidi a přitom zoufale lpět na přežití. V této zkušenosti se dokonce i vaše vlastní mysl může stát vaším nepřítelem. Zůstaňte ostražití a ztište svůj hlas, jinak riskujte, že se stanete další obětí temnoty lesa.„ Tohle se o hře píše na platformě Steam.

Hra přesné datum vydání zatím nemá, bude to ale ještě letošní rok. K dispozici bude pouze na PC a bez české lokalizace. Je také otázka, co hra všechno v den vydání nabídne a nenabídne, protože nejdříve dorazí v předběžném přístupu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama