Silent Hill 2 Remake ukázal hodinu a půl dlouhé záběry
i Zdroj: Konami
Silent Hill 2 Novinka Silent Hill 2 Remake ukázal hodinu a půl dlouhé záběry

Silent Hill 2 Remake ukázal hodinu a půl dlouhé záběry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Silent Hill 2 se poprvé ukázal v rozsáhlé gameplay ukázce, která hráčům nabízí hodinový a půl dlouhý průchod hrou. Odhaluje klíčové momenty a vylepšenou grafiku hry.

Reklama

Již jen pouhé čtyři týdny a vyjde dlouho očekávaný remake hry Silent Hill 2. O moderní předělávce, na které pracuje dlouhé roky polské studio Bloober Team, jsme toho od oznámení příliš neviděli, Konami se z nějakého důvodu nedělilo s veřejností o podrobnosti a gameplay ukázky. 

Nicméně dnes tu máme první velmi solidní gameplay ukázku. Silent Hill 2 Remake se objevil na YouTube, kde je přesně 90 minutová demo ukázka. Po zhlédnutí musím zcela upřímně říct, je to první ukázka, která se mi opravdu co se týče Silent Hill 2 líbí. Celkovou atmosféru však narušuje neustále žvanění hrajících.

Silent Hill 2 Remake

Silent Hill 2 Remake je moderní přepracování klasické hororové hry, která původně vyšla v roce 2001. Hra sleduje příběh Jamese Sunderlanda, který se vydává do tajemného města Silent Hill, aby našel svou zesnulou manželku poté, co obdrží podivný dopis. Remake přináší výrazně vylepšenou grafiku, atmosférický zvuk a modernizované ovládání, zatímco zůstává věrný původnímu příběhu a děsivé atmosféře. Fanoušci hororů mohou očekávat hluboký emocionální zážitek a napínavé okamžiky v jednom z nejuznávanějších herních hororů všech dob.

Silent Hill 2 Remake vyjde 8. října 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama