Silent Hill 2 se možná ukáže na květnovém State of Play
i Zdroj: Konami
Silent Hill 2 Novinka Silent Hill 2 se možná ukáže na květnovém State of Play

Silent Hill 2 se možná ukáže na květnovém State of Play

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

4. 4. 2024 07:00

Vývojář a spisovatel Jeff Grubb předpokládá, že očekávaný remake Silent Hill 2 se ukáže na State of Play a možná bude zveřejněno datum vydání.

Reklama

Jeff Grubb je známý herní vývojář a spisovatel. To znamená, že se k němu velmi často dostávají různé drby a zvěsti, o které se rád podělí. Tentokrát se dozvěděl o tom, že dlouho očekáváný remake Silent Hill 2 bude k vidění na State of Play v květnu letošního roku. Zároveň začaly kolovat zvěsti, že po State of Play bude zveřejněno konečné datum vydání. 

Silent Hill 2 se možná ukáže na květnovém State of Play
i Zdroj: Bloober Team SA

State of Play se bude pravděpodobně odehrávat 24.5.2024. Remake Silent Hill by zde měl být naplno představen. Původní odhady na vydání v květnu se nyní ukazují jako liché, nicméně začaly kolovat zvěsti o vydání v září letošního roku. To bychom se měli dozvědět na State of Play, nicméně veškeré informace v tomto článku jsou pouze zvěsti nepotvrzené SONY.

Silent Hill 2

Když James dostal dopis od své zesnulé manželky, rozhodl se navštívit místo, kde spolu prožili mnoho krásných okamžiků. Doufal, že tam možná ještě jednou spatří její tvář: Silent Hill. U jezera potom objevil ženu, která mu připomínala jeho ztracenou lásku, a to ho naplnilo hrůzou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama