Silent Hill: The Short Message prošlo australskou ratingovou organizací. Ta prozrazuje nové detaily
i Zdroj: Konami
The Short Message Novinka Silent Hill: The Short Message prošlo australskou ratingovou organizací. Ta prozrazuje nové detaily

Silent Hill: The Short Message prošlo australskou ratingovou organizací. Ta prozrazuje nové detaily

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 11. 2023 10:30

A zase to tajemné Silent Hill: The Short Message. Co je zač, proč jej Konami ještě neoznámilo? Hra prošla další ratingovou organizací, tentokrát australskou. Co prozradila? Půjde skutečně o pouhé demo nebo plnohodnotnou hru?

Reklama

První zmínka o Silent Hill: The Short Message se objevila už před více než rokem, včetně kratšího popisku a informace, že jde o menší demo (podobně jako dříve P.T.) pro nějaký z chystaných dílů Silent Hill. Dodnes však něco, co by mělo nést název The Short Message nebylo oficiálně představeno, zatím co několik her do série ano. Co je tedy Silent Hill: TSM

Unikl další obrázek k neoznámené hře Silent Hill: The Short Message
i Zdroj: Spite.cz

Unikl další obrázek k neoznámené hře Silent Hill: The Short Message

Teprve včera jsme vás informovali o neoznámeném projektu Silent Hill: The Short Message, a dnes tu máme další zajímavý…

31. 12. 2022 09:02

Popis

Silent Hill: The Short Message — obsahuje sebevražedná témata, hororové násilí; psychologická hororová hra založená na průzkumu, ve které hráči ovládají postavy v činžovním domě zvaném The Villa v současném Německu.

Hráč převezme roli mladé ženy Anity, která musí prozkoumat The Villa prostřednictvím pohledu první osoby, aby nasbírala stopy a odhalila, co se stalo jejímu příteli. 

Dříve se spekulovalo, že The Short Message bude menším hratelným prologem pro Silent Hill f, to se ale nyní zdá velmi nepravděpodobné, “f” se totiž odehrává v Japonsku, zatím co TSM zmiňuje Německo. Každopádně kartu hry na klasifikačních stránkách už nyní nenajdeme.


Silent Hill

V současnosti vzniká hned několik dílů ze série Silent Hill. Nejblíže k vydání má remake Silent Hill 2. Chystá se také stále nepředstavený Silent Hill f a Silent Hill: Townfall.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama