Simulátor MudRunner vyjde také na VR
i Zdroj: Saber Interactive
Novinka Simulátor MudRunner vyjde také na VR

Simulátor MudRunner vyjde také na VR

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 4. 2024 08:00

Milujete offroad a máte doma virtuální realitu typu Meta Quest 2, Meta Quest 3 a Meta Quest Pro? Potom je toto oznámení přímo pro vás. Saber představil VR verzi hry MudRunner.

Reklama
Reklama

Studio Saber Interactive je dnes známé především díky akčním střílečkám. Ovšem na jejich seznamu nechybí také jeden z populárních jízdních simulátorů, MudRunner. Ten vyšel už před zhruba 6 lety a dodnes patří mezi ty nejpovedenější offroad simulátory, které lze sehnat.

Ovšem nestačí vám na klasicky na PC? Potom máme skvělou zprávu pro fanoušky virtuální reality. Saber před několik hodinami oznámil že MudRunner vyjde také na VR, kde si hráči vše užijí doslova z pohledu vlastních očí.

MudRunner VR prozatím nemá stanovené datum vydání, nicméně očekávat jej můžeme na Meta Quest 2, Meta Quest 3 a Meta Quest Pro.

Mudrunner

MudRunner je simulátor řízení těžkých terénních vozidel, který se zaměřuje na off-road zážitky. Hráči se ujímají role řidiče různých nákladních automobilů a terénních vozidel a musí se vyrovnat s obtížnými podmínkami terénu, jako jsou bahno, hory a potoky. Cílem je dopravit náklad z bodu A do bodu B, přičemž je nutné překonat různé překážky a využít vhodnou strategii pro úspěšné dokončení mise.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama