Skandál na Twitchi: Dr. Disrespect obviněn z virtuálního sexu s nezletilým!
i Zdroj: Dr. Disrespect / Volně k užití
Novinka Skandál na Twitchi: Dr. Disrespect obviněn z virtuálního sexu s nezletilým!

Skandál na Twitchi: Dr. Disrespect obviněn z virtuálního sexu s nezletilým!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 6. 2024 10:30

Streamer Dr. Disrespect od roku 2020 tvrdil, že nezná přesný důvod trvalého zákazu vysílání na platformě Twitch. Nyní se však objevilo šokující obvinění přímo od bývalého zaměstnance Twitche.

Reklama

Před několika málo hodinami se na sociální síti X objevila závažná obvinění vůči streamerovi Dr. Disrespectovi. Ten byl v roce 2020 jedním z nejsledovanějších a nejpopulárnějších streamerů, i když měl za sebou několik skandálů. Dr. Disrespect dostal z ničeho nic na Twitchi permanentní ban, což ukončilo jeho streamování na této platformě. Důvod banu zůstává dodnes nejasný, a dokonce i sám Dr. Disrespect tvrdí, že mu nebylo vysvětleno, proč byl zabanován.

Nyní však Jake Lucky přinesl naprosto šokující zprávu. Na sociální síti X uvedl, že důvodem banu slavného streamera mělo být sexuální obtěžování nezletilého prostřednictvím Twitch Whispers. Navíc se s ním údajně chtěl streamer sejít během TwitchConu!

Na to již samozřejmě stihl zareagovat sám Dr. Disrespect a podal v komentářích vysvětlení o pár slovech. Nicméně ani z toho nelze vyčíst, zdali se jednalo o skutečně sexuální obtěžování či nikoliv, ať už je to ale tak nebo tak, to bychom se mohli brzy dozvědět, jistě tato kauza bude pokračovat. 

Jaku, vážně... Chápu, že je to žhavé téma, ale tohle už bylo vyřešeno.

Dr. Disrespect

Dr. Disrespect, vlastním jménem Herschel "Guy" Beahm IV, je známý streamer a internetová osobnost na platformě Twitch. Proslavil se svým charakteristickým vzhledem zahrnujícím knírek, sluneční brýle a černou paruku, stejně jako svým zábavným a často kontroverzním stylem streamování, zaměřeným především na hraní stříleček z pohledu první osoby (FPS), jako jsou hry Call of Duty a Apex Legends. Dr. Disrespect je známý svou energickou a provokativní osobností, což mu vyneslo velkou popularitu a miliony sledujících.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama