Škoda Enyaq se objevila ve Fortnite, i díky ní můžeme získat V-Bucksy zdarma
i Zdroj: Epic Games
Fortnite Novinka Škoda Enyaq se objevila ve Fortnite, i díky ní můžeme získat V-Bucksy zdarma

Škoda Enyaq se objevila ve Fortnite, i díky ní můžeme získat V-Bucksy zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 12. 2023 10:30

Řekl někdo V-Bucksy zdarma? Ano, aktuálně lze získat herní měnu do Fortnite pouhým dohráním a následnou fotografií na mapě Out of Bounds Odyssey.

Reklama

Hrajete aktivně Fortnite a aktuálně byste potřebovali nějaký ten V-Bucks? Potom se stačí pustit do výzvy, kterou připravila společnost Škoda. Ta si nechala vytvořit vlastní komunitní mapu s reklamou na plně elektrický vůz Škoda Enyaq Coupé RS. Na mapě zvané Out of Bounds Odyssey se hráči pustí do třech miniher. Pokud všechny zvládnete, čeká na vás poslední úkol. Vylézt na horu, kde si pomocí přistaveného foťáku uděláte selfie. Po té už stačí jen zajít na Instagram, kam “screen” vložíte a přidáta hashtag @skodagram. Pozor, váš Instagram musí být veřejný, aby fotografii viděli i lidé, které vás nesledují. 

Detaily v přiloženém videu nebo na ofiko stránce. Do mapy se dostanete jednoduše, stačí si níže zkopírovat kód mapy a přidat si jej přímo do hry Fortnite.

5718-4446-3984

Své badatelské dovednosti můžete trénovat ve třech mini výzvách ve světě Škoda. Důležitou roli zde hraje plně elektrický vůz Škoda Enyaq Coupé RS, který hráče na jejich cestě přepravuje.” Dočtete se na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama