Skull & Bones potvrzuje datum vydání a předvádí nový gameplay
i Zdroj: Ubisoft Singapore
Skull & Bones Novinka Skull & Bones potvrzuje datum vydání a předvádí nový gameplay

Skull & Bones potvrzuje datum vydání a předvádí nový gameplay

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 12. 2023 10:45

Vypadá to, že se Skull & Bones skutečně dočkáme. Ubisoft potvrdil datum vydání a předvedl 10 minut nových záběrů, a zve do uzavřené betaverze.

Reklama

Pirátské dobrodružství odstartuje 16. února 2024, potvrdil Ubisoft na nedávném The Game Awards 2023. Informace, kterou přinesl předčasně Tom Henderson byla správná. Kromě oznámení, doufejme definitivního data vydání, Ubisoft předvedl aktuální gameplay záběry, k dispozici je hned 10 minut ze hry.

Ač je vydání prakticky za rohem, tvůrci nachystali další a pravděpodobně poslední uzavřenou betaverzi. Do té se můžete zaregistrovat skrze oficiální stránky. Ta proběhne od 15. do 18. prosince na všech platformách - PC (Ubisoft Connect/Epic Games Store), PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Ubi pak upozorňuje, že konzolisté nepotřebují předplatné Xbox Live či PlayStation Plus.

Od pobřeží Afriky až po bujné tropické ostrovy Východní Indie, svět Skull and Bones je pokladnicí, kterou je třeba prozkoumat. Během své cesty budete čelit mnoha nebezpečím – od nepředvídatelného počasí, nebezpečných vln až po smrtící divokou zvěř a bezohledné lovce pirátů. Všechno a všichni tě chtějí mrtvého.” Dočtete se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama