Slovenský vývojář připomíná vydání své vesmírné hry Space Warden
i Zdroj: Branislav Baník
Novinka Slovenský vývojář připomíná vydání své vesmírné hry Space Warden

Slovenský vývojář připomíná vydání své vesmírné hry Space Warden

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Slovenský vývojář Branislav Bánik by rád našim čtenářům připomněl, že jeho dva roky vyvíjený Space Warden je venku a aktuálně ve skvělé 65% slevě.

Reklama

Venku je již nějakou dobu vesmírná tower-defense arkáda, kde se hráči ujímají vesmírné lodi a odstartují průzkum v daleké budoucnosti. A jelikož vyšla velmi potichu, rádi hru našim čtenářům představíme. V první řadě o ní říká sám autor Branislav Bánik, který na Space Warden pracoval zhruba dva roky: 

Hra je Top down strieľačka vo vesmíre kde hráč hrá za stíhačku ktorá môže mať 2 aktívne zbrane ktoré si može meniť na svojej základni, každá misia je iná cez eskortovanie,obraňovanie,ťaženie a podobne. Levely sú plne zničitelné podobne ako napr vo Worms alebo starých hrách ako Liero. Hra bola inšpirovaná hrou Tou. V hre je cez 30 zbraní na použitie, ako veže či rakety alebo vrtačka z ktorou viete sa prevrtať cez terén.”

Space Warden

Opustili jsme Zemi dávno (kolem roku 2580) a po letech hledání nového domova jsme našli sluneční soustavu sestávající z 12 planet, z nichž dvě byly obyvatelné. Neměli jsme jinou možnost, a tak jsme přistáli na jedné z nich. Po několika generacích na této planetě se téměř polovina populace přesunula na druhou planetu, vzdálenou jen několik světelných let. Narazili jsme na novou planetu, která obsahovala nový surovinový materiál, což vedlo k vypuknutí války.

Space Warden vyšlo na Steamu 16. března 2023 a aktuálně ji díky 65% slevě můžete získat za pouhých 3.41 euro. Hra nabízí 11 příběhových misí, zničitelné prostředí a výběr z velkého arsenalu zbraní. Co se týče hardwarových požadavků, problémy dnes nebude dělat nikomu z nás. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama