Sony nutí Steam hráče Helldivers 2 propojit účet s Playstation Network
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Novinka Sony nutí Steam hráče Helldivers 2 propojit účet s Playstation Network

Sony nutí Steam hráče Helldivers 2 propojit účet s Playstation Network

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

5. 5. 2024 14:00

Helldivers 2 se zatím stále daří. Hra je zábavná a vývojáři se o ni starají. Ovšem v tom nejlepším přichází Sony, které nesmyslně nutí hráče propojit Steam účty s PSN.

Reklama

Proti Helldivers 2 se těžko nachází špatného slova. Hra je téměř perfektní od kooperace a celkový rádoby MMO prvek, po hratelnost a všudypřítomný humor o demokracii a záchraně Galaxie udrží nejednoho hráče.

Samozřejmě Helldivers 2 vyšlo zatím pouze na Playstation 5 a PC, kdy při prvním zapnutí na PC nám bylo nabídnuto propojení Steam účtu se službou Playstation Network, protože vydavatel hry je Sony. Tomu moc lidí nevěnovalo pozornost a tak tento krok logicky přeskočili, a zvlášť ti, kteří ani účet na PSN nemají.

Nyní Sony oznámilo, že tento krok bude nutný, aby vůbec člověk mohl tuto hru hrát, a samozřejmě herní komunita reaguje tak, jak byste čekali. Momentálně Pekelní Potápěči zažívají těžký review bombing na Steamu, kdy z původních 90 % kladných hodnocení má hra momentálně pouhých 52 %.

Sony nutí Steam hráče Helldivers 2 propojit účet s Playstation Network
i Zdroj: Valve Corporation (Steam)

Proč? Někteří si prostě nechtějí zbytečně vytvářet další účet na službě, kterou ani nikdy pořádně nevyužije, nechce sdílet svá data se Sony (ano, i tento důvod je často zmíněn), a nebo dokonce pro některé hráče v několika zemích není služba PSN ani dostupná. A pak tzv. “Babo raď”.

Jak se bude situace vyvíjet, se dozvíte od nás, jakmile budou nové informace. Ale mezitím to vypadá, že demokracie zažije krušné časy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama