Sony odhalilo nové PS Plus hry na prázdninový červenec
i Zdroj: Gearbox Software
Borderlands 3 Novinka Sony odhalilo nové PS Plus hry na prázdninový červenec

Sony odhalilo nové PS Plus hry na prázdninový červenec

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

29. 6. 2024 15:30
Platformy PlayStation PlayStation 5

Další měsíc a další nadílka od Sony pro předplatitele služby PlayStation Plus. Někdy se jedná o fajn hry, někdy zase o trochu horší. Červenec ovšem vypadá velmi dobře.

Reklama

Pokud jste předplatitelé služby PS Plus, nastražte uši, oči a zapněte konzole. Již od 2. července totiž dostaneme skvělou nadílku od Sony ve formě několika zajímavých her. O jaké hry se jedná?

Borederlands 3

Jako první hra je skvělý třetí díl šílené looter-shooter akce Borderlands 3. Vyberte si svého hrdinu a vydejte se na dobrodružství plné šílených postav, trhlého humoru, ale hlavně neskutečného množství zbraní. Vývojáři toto množství neberou na lehkou váhu a sami hru prezentují jako tu hru, ve které je „přes miliardu zbraní“. Samozřejmě realita je trošku jiná, ale zbraní je tam stále víc než dost. Vemte s sebou kamaráda a běžte vyřešit záhadu Vaultu, mezitím co vám influencerská dvojčata Tyreen a Troy budou dělat nepříjemnosti.

A samozřejmě nezapomeňme na očekávaný film v srpnu!

NHL 24

Jako další hra na seznamu je skvělé NHL 24 od ne tak skvělého Electronic Arts. I tak se jedná o nejlepší hokejový simulátor, který dnes můžete najít. Tento díl se pyšní novou fyzikální úrovní realističnosti, grafikou a také novým systémem tlaku v útočném pásmu nebo vyčerpání v tom obranném. Mistrovství je sice už za námi, ale když začínají teploty znovu stoupat, proč se trochu „neschladit“?

Among Us

A jako poslední třešnička na dortu je dříve populární Among Us, které snad každý zná. Ujměte se role posádky nebo tzv. Impostera a plňte úkoly po mapě, zatímco jeden z hráčů má za úkol vás všechny zabít. Zjistěte včas, kdo je Imposter, a vyhoďte ho z lodi.

Když jsme u Among Us, pamatuje si tu ještě někdo Městečko Palermo nebo Town of Salem?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama