Soulframe od tvůrců úspěšného Warframe se předvedlo na nových záběrech
i Zdroj: Digital Extremes
Soulframe Novinka Soulframe od tvůrců úspěšného Warframe se předvedlo na nových záběrech

Soulframe od tvůrců úspěšného Warframe se předvedlo na nových záběrech

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Soulframe je nadcházející fantasy MMORPG od studia Digital Extremes, které dorazí v roce 2025 ve formě free-to-play. Podívejte na nové záběry.

Reklama

Studio Digital Extremes nadále pokračuje ve velké podpoře úspěšného sci-fi Warframe z roku 2013. Nicméně je potřeba se pořádně věnovat i dalším projektům a na pořadu dne je pomalu blížící se fantasy third-person akce Soulframe. O té u nějakou dobu základní informace známe, nicméně ukázek tolik nebylo - to se však mění. 

Digital Extremes se účastnilo konference Tennocon 2024, kde živě prozradili další informace a po zhruba ročním tichu předvedli zbrusu nové gameplay záběry. Ty se zaměří především na mechaniku a možnosti přizpůsobení postav nebo výrobu elixírů. Nechybí však ani to důležité, soubojový systém.

Soulframe

Hra je zasazena do fantasy světa s výrazným důrazem na průzkum, mystiku a příběh. Hráči budou bojovat s různými nepřáteli, řešit hádanky a odhalovat tajemství světa, který je inspirován přírodou a mytologií. Na rozdíl od Warframe, která se zaměřuje na rychlou akci, Soulframe klade větší důraz na pomalejší, taktičtější boj a hlubší příběhové zážitky.

Soulframe vyjde ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S v roce 2025.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama