Spider-Man 2 je nejrychleji prodávanou hrou PlayStation v historii
i Zdroj: Insomniac Games
Marvel's Spider-Man 2 Novinka Spider-Man 2 je nejrychleji prodávanou hrou PlayStation v historii

Spider-Man 2 je nejrychleji prodávanou hrou PlayStation v historii

Richard Šimáček

Richard Šimáček

24. 10. 2023 18:00

Společnost Sony prodala více než 2,5 milionu kopií hry Marvel’s Spider-Man 2 za pouhých 24 hodin. Žádná hra v historii společnosti neprodala tolik kusů za pouhých 24 hodin od vydání, a to ani God of War či Uncharted.

Reklama

Díky tomuto úctyhodnému číslu se pokračování Spideyho stalo nejrychleji prodávanou hrou PlayStation Studios společnosti Sony v historii, což se vztahuje na hry vydané vlastními studii společnosti. Tento obrovský start znamená, že Spider-Man 2 dosáhl hranice 2,5 milionu kopií rychleji než God of War, Uncharted nebo The Last of Us. K tomuto číslu se dostal také rychleji než Spider-Man 1.

Je to ohromující statistika, která navazuje na vynikající prodeje Spider-Mana 2 ve Velké Británii, kde se minulý týden stal největší krabicovou hrou na trhu – porazil Super Mario Bros. Wonder od Nintenda a Sonic Superstars od SEGY.

Vlastní údaje společnosti Sony o prodejích zde hovoří o hrách “prodaných prostřednictvím” majitelů PlayStation 5. To bude zahrnovat jak krabicové hry zakoupené v kamenných obchodech, tak i stažené digitální kopie hry.

Ne všechno byly dobré zprávy - vývojářské studio Insomniac games musí hru opravit, aby vlajka nalezená v domě Milese Moralese měla správný portorikánský, nikoli kubánský design.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama