Squadron 42 je dokončen, přichází finální fáze. Venku je nový gameplay trailer
i Zdroj: Cloud Imperium Games
Squadron 42 Novinka Squadron 42 je dokončen, přichází finální fáze. Venku je nový gameplay trailer

Squadron 42 je dokončen, přichází finální fáze. Venku je nový gameplay trailer

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 10. 2023 09:30

Příběhové Squadron 42 ze světa Star Citizen se po letech připomíná parádním gameplay trailerem a překvapivou zprávou. Vývoj je dokončen, oznámilo studio Cloud Imperium Games. Přesto stále neznáme datum vydání, hru ještě čeká spousta práce.

Reklama

Vzpomene si dnes vůbec ještě někdo na příběhovou sci-fi hru Squadron 42? Oznámena byla před neuvěřitelnými více než 10 lety, původně ještě jako součást Star Citizen. Postupem času však došlo na rozdělení projektů a oba vznikají odděleně. Nicméně v posledních letech bylo kolem Squadron 42 podezřelé ticho, navíc se v roce 2021 objevila už tradiční zpráva, že projekt byl odložen. Dnes však přichází překvapivá zpráva, Squadron 42 je dokončeno! Dosažení milníku oznámilo studio Cloud Imperium Games a odprezentovalo nový gameplay trailer.

Jsme nadšeni, že můžeme oznámit, že Squadron 42 je nyní kompletní! Dostáváme se do fáze vylepšování, plně se soustředíme na optimalizaci a doladění všech aspektů herního zážitku, abychom přinesli bezprecedentní filmové dobrodružství.

Oznámilo studio. Nové video zachycuje pohled prakticky na každou z částí hry. Vidět můžeme vesmírné souboje, ale také přestřelky na pevnině. Ty vypadají velmi dobře, celková hratelnost a soubojový systém připomíná Battlefield, včetně parádní grafické a audiovizuální stránky. Chybět pak nemá ani destrukce okolí 

Star Citizen a Squadron 42 byly oznámeny zhruba před 11 lety a na svůj vývoj dokázaly vybrat neuvěřitelných více než 600 milionů dolarů. A zatím co Squadron 42 míří do finále, Star Citizen je v nedohlednu, stále se drží v alpha verzi, kde ještě nějaký ten rok pravděpodobně zůstane. Obě hry běží na vlastním StarEngine. 

V tuto chvíli není možné určit datum vydání ani pro Squadron 42.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama