Stalkerem inspirující se hra Project L33T zve hráče do uzavřené alphy
i Zdroj: Holmgard Games
L33T Novinka Stalkerem inspirující se hra Project L33T zve hráče do uzavřené alphy

Stalkerem inspirující se hra Project L33T zve hráče do uzavřené alphy

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 3. 2024 17:00

Pokud bychom zkombinovali hry jako Stalker, kde narazíme na spoustu anomálií, a Escape from Tarkov, vznikl by Project L33T. Zaregistrujte se a vyzkoušejte si hru ještě před vydáním.

Reklama

Project L33T jsme si představovali teprve před několika týdny s tím, že se už brzy spustí uzavřená alpha verze. A ta chvíle je téměř tady. Baví vás hry jako STALKER nebo Escape from Tarkov? Potom je hardcorová hra Project L33T právě pro vás. Studio Holmgard Games právě spustilo registrace do alphaverze, kterou v tuto chvíli seženete exkluzivně na Steamu. Nutno podotknout, registrací si bohužel 100 procentně místo nezajistíte, vybírat bude systém a počet míst má být velmi limitovaný.

Co nás asi tak v průběhu testu čeká, můžete omrknout v přiloženém videu. To na první pohled skutečně připomene hlavně extrakční střílečku Escape from Tarkov. Takového Stalkera v této novince uvidíte až později, kdy narazíte na podivné artefakty a anomálie

Připojte se k týmu elitních žoldáků agentury L.3.3.T. a vstupte do náročných bitev vytvořených s pomocí mimozemských technologií. Bojujte proti NPC i jiným online hráčům o cenné artefakty v extrémně nebezpečném prostředí plném anomálií. Buďte připraveni čelit ztrátám, neboť smrt během expedice může znamenat ztrátu všeho, co jste si dosud vybojovali.” Stojí v oficiálním popisku hry.

Project L33T vyjde v průběhu roku 2024 ve verzi PC (Windows).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama