Staňte se kanibalem v brutálním hororu Tormentor
i Zdroj: Madmind Studio
Tormentor Novinka Staňte se kanibalem v brutálním hororu Tormentor

Staňte se kanibalem v brutálním hororu Tormentor

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 6. 2024 07:00

Madmind Studio je známé pro své velmi brutální a hororové hry. V letošním roce by pak měl dorazit jeden z dalších titulů, kde se hráči ujmou role drastického kanibala.

Reklama

Madmind Studio a jejich seznam her, to je jeden hororový počin za druhým. A ani tentokrát tomu nebude jinak. Po titulech jako Agony, Succubus nebo Paranoid přichází psychologický a velmi brutální horor jménem Tormentor. Vlastně Tormentor není úplnou novinkou, o hře se tvůrci poprvé zmiňovali již před třemi lety, nicméně až dnes můžeme znát první podrobnosti. 

Tvůrci se doslova v brutalizmu a násilí vyžívají, oficiální popisek hry zní: Použijte extrémně výkonný systém přizpůsobení postavy a vytvořte si nové oběti pro své vězení. Pojmenujte je, vyberte tón hlasu a přidejte podrobný popis na kartu postavy, a pak použijte kameru k přímému přenosu jejího mučení!

Převezměte věznici, která byla léta opuštěná. Postavte toto moderní vězení mezi ruinami starověkého chrámu a vytvářejte příležitosti k přípravě skutečně pekelného labyrintu pro své oběti. Využitím možností ray-tracingu začněte vytvářet neobvyklé pasti, které vaši kořist zmate a poskytnou vám potřebnou výhodu při lovu.

Odporný kanibal Tormentor dorazí na systémy Windows již v průběhu tohoto roku. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama