Staňte se řidičem taxíku v Night City, mód je k dispozici v češtině
i Zdroj: CD Projekt RED
Cyberpunk 2077 Novinka Staňte se řidičem taxíku v Night City, mód je k dispozici v češtině

Staňte se řidičem taxíku v Night City, mód je k dispozici v češtině

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Vzpomínáte na tu skvělou dobu, kdy jsme se v San Andreas stali taxikářem? Tím se nechal inspirovat také tento mod, díky kterému se staneme taxikářem v Night City.

Reklama

Jestliže milujete, podobně jako já, městské akce s otevřeným světem, potom jste se jistě alespoň jednou stali taxikářem, díky čemuž jste se mohli jednoduše dostat k penězům a nějakému základnímu kapitálu. Věřím, že jste, podobně jako já, nejvíce času v taxíku strávili v sérii Grand Theft Auto, konkrétně pak v dílu San Andreas. Existují ale i simulátory, které se zaměřují čistě na roli řidiče taxíku, jako například Crazy Taxi Gazillionaire, Taxi Driver – The Simulation nebo City Car Driving.

Taxikářem se však díky fanouškovské modifikaci můžete stát také ve městě Night City ve hře Cyberpunk 2077. Tento mód již někteří z vás mohou znát, nicméně nyní si jej můžeme zahrát včetně českého překladu. V první řadě je nutné stáhnout si zdarma samotnou modifikaci z Nexus Mods, následně pak českou verzi

Staňte se řidičem taxíku v Night City, mód je k dispozici v češtině
i Zdroj: CD Projekt RED

O modu

Tento mod představuje misi taxi inspirovanou sérií GTA. Hráči musí vyzvednout zákazníky a odvézt je na místo určení. Po každém úspěšném jízdném vydělávají hráči peníze na základě vzdálenosti mezi počátečním a cílovým bodem. Důsledné doplňování jízdného odemyká nové možnosti vozidel z Autofixeru, což umožňuje hráčům nakonec vlastnit vozidla z Combat Cab.

Po úpravě Combat Cab procházejí tato vozidla významnými vylepšeními. Těžké brnění nabízí více než dvojnásobnou ochranu oproti původním modelům a zajišťuje bezkonkurenční bezpečnost. Neprůstřelná okna poskytují nejen jasný výhled, ale také chrání cestující před potenciálními hrozbami. Zesílené pneumatiky jsou schopny odolat několika výstřelům před rizikem defektu, což zaručuje bezpečnější a spolehlivější jízdu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama