Star Wars: Galaxy of Heroes míří na počítače. Po 9 let od vydání na mobilech
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka Star Wars: Galaxy of Heroes míří na počítače. Po 9 let od vydání na mobilech

Star Wars: Galaxy of Heroes míří na počítače. Po 9 let od vydání na mobilech

Richard Šimáček

Richard Šimáček

1
Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

Jedna z nejpopulárnějších mobilních Star Wars her míří do předběžného přístupu na počítače. Hra vyšla v roce 2015 exkluzivně na mobily a fanoušci dlouhou dobu vyžadovali PC port.

Reklama

Fanoušci Star Wars her mohou jásat, na počítače míří oblíbená tahovka Star Wars: Galaxy of Heroes. Po úspěšném uzavřeném beta testu je hra nyní v předběžném přístupu a stáhnout si ji může každý skrze klienta EA app.

V rámci tohoto portu přibyla samozřejmě podpora pro klávesnici a myš. V nastavení si také půjde nastavit vysoké rozlišení a vyhlazování hran. Hra bude mít maximální snímkovou frekvenci nastavenou na 60 fps.

Všechny dlouholeté hráče hry jistě potěší, že veškerý herní postup půjde z mobilu přenést na PC port a hra bude podporovat cross-play mezi zařízeními s Androidem, iOS a Windows. Pro spuštění hry je nutné mít EA účet a stabilní internetové připojení.

Sám jsem tuto hru hrál několik let a pro fanouška Star Wars je to jasná volba. Máte zde drtivou většinu postav ze všech Star Wars filmů, seriálů a her. Je zde ale jedna nevýhoda a tou jsou všudypřítomné mikrotransakce, které jsou bohužel dnešním standardem nejen u EA, ale i u Activisionu a Blizzardu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama