Starfield by měl vyjít i na PlayStation, stěžuje si vedení Sony
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Starfield by měl vyjít i na PlayStation, stěžuje si vedení Sony

Starfield by měl vyjít i na PlayStation, stěžuje si vedení Sony

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 3. 2023 17:47

Vedení Sony přichází s dalším argumentem, proč nevěří Xboxu. Znovu se snaží přesvědčit soud, aby neproběhla akvizice Activision Blizzard.

Reklama

Máme tu nový týden, a s ním i novou stížnost PlayStationu, který neustále bojuje za to, aby neprošel obchod mezi společností Microsoft a Activision Blizzard. Posledně to byla opět nedůvěra Sony ohledně série Call of Duty, kterou by Microsoft svou novou akvizicí za 70 miliard dolarů získal. Dnes je na pořadu dne vesmírné Starfield. 

Sony se obává, že akvizice dopadne přesně takovým způsobem, jako dopadla s Bethesdou. Tu Microsoft získal před dvěma lety a nyní vlastní velké značky jako Fallout, The Elder Scrolls, Dishonored, Wolfenstein, DOOM a spousty dalších. Microsoft měl slíbit, že bude hry od Bethesdy vydávat i na konkurenční konzoli PlayStation, jenže to se podle Sony neděje, důkazem toho má být vesmírné Starfield, které je naplánováno pouze na PC a konzole Xbox. 

Bohužel myslím, že i tato stížnost bude marná a radu nepřesvědčí, objevily se totiž informace, že Microsoft a Bethesda chystají vydat na konzole PlayStation další očekávanou hru, a to The Elder Scrolls 6. Zapomenout ale nesmíme ani na vyjádření šéfa Xboxu "The Elder Scolls 6 nemusí vyjít na PlayStation 5". Situace se samozřejmě od té doby mohla změnila, Microsoft musí kvůli dlouho vyhlížené akvizici měnit své plány.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama