Starfield ve stylu Falloutu Shelter: Jednoduchý návod na úspěch
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Novinka Starfield ve stylu Falloutu Shelter: Jednoduchý návod na úspěch

Starfield ve stylu Falloutu Shelter: Jednoduchý návod na úspěch

Richard Šimáček

Richard Šimáček

Starfield nezaznamenal takový úspěch, jaký si Bethesda přála, ale existuje jeden herní koncept, který by mohl univerzum Starfieldu pořádně zpopularizovat.

Reklama

Poněkud nenápadná mobilní hra Fallout Shelter z roku 2015 pomohla Bethesdě zpopularizovat celé univerzum a zároveň umožnila hernímu studiu vydělat obrovský balík peněz. Tento úspěch přiměl Bethesdu vytvořit další hru v podobném duchu a tou je The Elder Scrolls: Castles. Tato hra vyjde globálně už 10. září a už nyní se můžete předregistrovat na Google Play.

Pokud by Bethesda vytvořila hru na stejném principu, jen v univerzu Starfieldu, mohlo by jít o naprostý trhák a taková nenápadná hra by mohla nalákat nové hráče ke všem Fallout hrám. Představme si, že by se hra jmenovala Starfield: Starship, kde byste spravovali své vesmírné lodě nebo kolonie na různých planetách. Ty by šly rozšiřovat a vylepšovat přesně jako ve Fallout: Shelter. Navíc by zde mohl fungovat i šikovně implementovaný systém soubojů jak na povrchů planet tak ve vesmíru.

Vše by bylo zabaleno v příjemném moderním kabátku a ovládání hry by bylo co nejintuitivnější. Samozřejmě, jako ve většině mobilních her, by zde byla zavedena nějaká forma mikrotransakcí, ale podobně jako u Fallout Shelter by nemusely mikrotransakce rozbíjet hru, jen ji trochu zrychlit.

Pokud bude vydání The Elder Scrolls: Castles alespoň tak úspěšné jako v případě Fallout Shelter, je vysoká pravděpodobnost, že se v budoucnu dočkáme stejné hry, jen ve stylu Starfieldu. Takovou hru totiž není těžké vytvořit a návratnost investice do takového projektu je obrovská.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama