Studio IO Interactive otevřelo novou pobočku, tým v Brightonu se zapojí do vývoje Project Fantasy
i Zdroj: IO Interactive Studio
Novinka Studio IO Interactive otevřelo novou pobočku, tým v Brightonu se zapojí do vývoje Project Fantasy

Studio IO Interactive otevřelo novou pobočku, tým v Brightonu se zapojí do vývoje Project Fantasy

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 7. 2023 15:46

Studio IO Interactive je zaneprázdněné jako nikdy předtím. S vývojem her Project Fantasy a Project 007, má nově pomoct zbrusu nová pobočka IOI Brighton. Co o obou projektech víme? Vypsali jsme vše, co se za poslední roky dostalo na veřejnost.

Reklama

Studio IO Interactive, které známe především ve spojení s parádní stealth trilogií HITMAN, právě oznámilo, že otevírá novou pobočku ve Velké Británii. Nově složený tvůrčí celek v Brightonu se zapojí do vývoje “Project Fanatasy”. Ten byl oznámený teprve před několika měsíci, nicméně o vývoji project Fantasy či project Dragon se mluví možná i několik let. Vedení IOI má v plánu tým neustále rozšiřovat o další lidi, ve chvíli, kdy jich budou desítky dalších, se část IOI Brighton odpojí a začne spolupracovat na další připravované hře pod názvem "Project 007". 

Project Fantasy (občas označen jako Project Dragon) byl oznámen teprve nedávno a díky uniklým informacím víme nějaké ty střípky, ovšem nejsou oficiálně potvrzené. Každopádně práce na něm mají trvat už nějaký ten rok, proč tedy stále nedošlo na představení projektu? Hra podle dostupných informací bude masivní online RPG, které má studio v plánu podporovat až 10 let od vydání. Dle slov tvůrců bude tohle MMORPG revoluční, hra má navíc vyjít pouze na Xbox a PC.

Project 007 byl oznámen v roce 2020, tedy před více než třemi lety, přesto IO Interactive neprozrazuje žádné detaily a to i přes fakt, že by hra takové velikosti (připomínat má HITMANA), měla být v pokročilé fázi vývoje, rozhodně by v tuto chvíli měli mít co ukázat. Co se týče nejnovějších informací, z připravované Bondovky by měla být nakonec trilogie. A pokud se ptáte na HITMANA, studio oficiálně potvrdilo, že se k němu časem vrátí, každopádně to ale bude několik let trvat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama