Studio Rebel Wolves chystá oznámení RPG hry Dawnwalker: Origins
i Zdroj: Rebel Wolves
Dawnwalker Novinka Studio Rebel Wolves chystá oznámení RPG hry Dawnwalker: Origins

Studio Rebel Wolves chystá oznámení RPG hry Dawnwalker: Origins

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 12. 2023 07:00

Veteráni, kteří dříve pracovali na sérii The Witcher, založili studio Rebel Wolves a chystají se oznámit svou první hru. Podle všeho půjde o RPG titul Dawnwalker: Origins.

Reklama

V nejbližší době bychom se mohli dočkat oficiálního představení zbrusu nového RPG od studia Rebel Wolves. To založilo několik dříve figurujících vývojářů z CD Projekt RED. Hra se podle všeho jmenuje Dawnwalker: Origins, odkazovat by to na to mohla jak nedávno registrovaná známka, tak hned dvě připravené, ale prozatím nedostupné webové stránky DawnWalkerGame.com a DawnWalkerOriginsTheGame.com.

Podle jednoho z uživatelů sociální sítě X, který vystupuje pod přezdívkou Kurakasis, tvrdí, že hra aktuálně prochází pre-alpha verzí, vzniká v Unreal Engine 5 a cílí na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Nicméně v závěru svého příspěvku tvrdí, že se studio pokusí o revoluci v RPG žánru. Jak přesně toho chtějí docílit samozřejmě nyní nikdo neví, doufejme ale, že se nám Dawnwalker: Origins brzy detailně představí - přeci jen RPG od ex-tvůrců The Witcher, to chceme! 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama