The Front Novinka Studio Samar oznámilo survival The Front

Studio Samar oznámilo survival The Front

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 2. 2023 18:28

Malé indie Studio Samar před několika hodinami oznámilo hru The Front, znovu tu máme něco pro nadšence survivalů a zombies.

Reklama

Zbrusu nové indie Studio Samar před několika hodinami skrze sociální sítě, oznámilo survival hru The Front. V první řadě je důležité zmínit, že nepůjde o žádnou vysokorozpočtovou hru, ačkoliv se to klidně může na první pohled zdát. Studio chystá možná až moc ambiciózní projekt. 

The Front pošle hráče na velký, 36 km² rozlehlý ostrov, který bude rozdělen na několik lokací s rozdílnými biomy. V jedné části na nás čeká poušť, ve druhé zima, mráz a sníh a v další například zelené prostředí plné lesů. Cíl hry? Samozřejmě přežít nepřívětivé podmínky, ale také setkání s nepřáteli, a to jak těmi online, tak se zombies. Důležité pak bude postavit si přístřešky, sehnat si zbraně a úplně nejlíp kamarády se kterými bude hraní The Front zábavnější a jednodušší. Ve hře na nás čekají stovky možností craftingu, spousty zbraní a jejich doplňků, ale také vozidla po přepravu jak materiálů, tak třeba celé bandy lidí. Více prozradí video výše nebo stránka na Steamu.

The Front vyjde v předběžném přístupu na Steamu, kdy, je prozatím záhadou. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama