Suicide Squad: Kill the Justice League dostala nový gameplay a byly oznámeny hardwarové požadavky
i Zdroj: Rocksteady Studios
Suicide Squad Novinka Suicide Squad: Kill the Justice League dostala nový gameplay a byly oznámeny hardwarové požadavky

Suicide Squad: Kill the Justice League dostala nový gameplay a byly oznámeny hardwarové požadavky

Richard Šimáček

Richard Šimáček

16. 11. 2023 07:00

Vývojářské studio Rocksteady Studios nedávno představilo nový pohled na hru Suicide Squad: Kill the Justice League. Zveřejněny byly také hardwarové požadavky pro PC.

Reklama

V úvodním videu Suicide Squad Insider se vývojáři zaměřili na příběh a hratelnost této očekávané hry z roku 2024. Dále nám bylo představeno, že hlavní hrozbou v této hře je Liga spravedlnosti, která je ovládaná Brainiacem, ten přivedl celé obyvatelstvo Metropolis do extrémního nebezpečí tím, že je "vylepšil" pomocí mimozemských vetřelců.

Videu také odhaluje, jak Sebevražedný oddíl, známý také jako Task Force X, získává své superschopnosti. Postavy jako Harley Quinn, kapitán Boomerang, Deadshot a King Shark napadnou muzeum Síně spravedlnosti, kde ukradnou vybavení superhrdinů a superpadouchů. Každý z členů týmu využívá jedinečných schopností, přičemž Harley využívá Batmanovu grapple gun a kluzák, kapitán Boomerang ovládá Speed Force Gauntlet od doktora Sivana, Deadshot létá s pomocí Gizmova jetpacku a King Shark se prostě projevuje jako King Shark.

Nové záběry představují rychlé vertikální prozkoumávání Metropolis spojené s kombinací střelby a boje zblízka, což vypadá velmi zábavně. Zdá se, že hra přebírá některé bojové mechanismy z populární série Arkham, s jasnými indikátory pro střelbu na nepřátele a kombinacemi úderů, při kterých tým likviduje více nepřátel najednou.

I když se v předchozích představeních hry Kill the Justice League kladlo důraz na sběratelské vybavení, které bylo přirovnáváno k Destiny 2 a Anthem, nové video tomu přikládá jen malý důraz. Zdá se, že Rocksteady stále plánuje zachovat prvky lootování a vylepšování postav pro Suicide Squad.

Suicide Squad: Kill the Justice League vyjde 2. února 2024 na PlayStation 5, PC s Windows a Xbox řady X. Hra bude obsahovat hlasový projev zesnulého Kevina Conroye, který se vrátí jako Batman.

Minimální požadavky na PC:

  • Operační systém: Win 10 (64 bitů)
  • Intel i5-8400 nebo AMD Ryzen 5 1600 3,20 GHz
  • Grafická karta: NVIDIA GTX 1070 nebo AMD Radeon RX Vega 56
  • Úložiště: 65 GB volného místa
  • Operační paměť: 16 GB (2x8)
     

Doporučené požadavky na PC:

  • Operační systém: Win 10 (64 bitů)
  • Intel i7-10700K nebo AMD Ryzen 7 5800 X3D
  • NVIDIA RTX 2080 nebo AMD RX 6800-XT (16 GB)
  • Úložiště: 65 GB volného místa
  • Operační paměť: 16 GB (2x8)
     

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama