Summer Game Fest pod útokem negativních reakcí, důvodem je absence žen na pódiu
i Zdroj: NetherRealm Studios
Novinka Summer Game Fest pod útokem negativních reakcí, důvodem je absence žen na pódiu

Summer Game Fest pod útokem negativních reakcí, důvodem je absence žen na pódiu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 6. 2023 09:50

Mělo jít o nejočekávanější show roku, nicméně Summer Game Fest svým obsahem většinu hráčů zklamal - bylo toho málo, jsou časté reakce. Nicméně řeší se ještě jeden "problém".

Reklama

Letošní nejočekávanější herní konference, Summer Game Fest 2023 je definitivně za námi a moderátor Geoff Keighley již oznámil přípavy na další rok, čímž potvrdil, že se festival ukáže i za rok. Během akce došlo na několik zajímavých her, vidět jsme mohli například Mortal Kombat 1, Alan Wake 2 nebo Witchfire. Celkově šlo o celkem slušnou podívanou, nicméně my, ale i hráči očekávali mnohem více. Chybělo zde spousty očekávaných AAA her - ty jsme však nakonec viděli během Xbox a Ubisoft prezentací. 

A není to jediná kritika na letošní SGF, velká vlna kritiky míří na samotné pódium celé akce. Někteří si stěžují na fakt, že se během celého, zhruba dvouhodinového vystoupení neobjevila jediná žena, přitom jak mají ukazovat statistiky, i ženy patří mezi hráče, údajně tvoří skoro polovinu herní komunity. K tomu se nakonec vyjádřil sám moderátor Geoff Keighley.

Summer Game Fest měla přímo na pódiu navštívit herečka, která se ujme role Sagy v Alan Wake 2, nicméně nakonec se nemohla dostavit.

A jak celou situaci vidíte vy? Vadila vám absence žen během akce? Dejte nám vědět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama