Survival Serum dostalo datum vydání, dočkáme se dřív, než se čekalo
i Zdroj: Toplitz Productions
Serum Novinka Survival Serum dostalo datum vydání, dočkáme se dřív, než se čekalo

Survival Serum dostalo datum vydání, dočkáme se dřív, než se čekalo

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 5. 2024 10:15

Aplikujte si sérum a vyrazte na lov. Skvěle vypadající survival Serum s otevřeným světem připomíná filmový trailer, který odhalil finální datum vydání. Dočkáme se brzy.

Reklama

O připravované survival hře Serum jsme poprvé psali letos v únoru, kdy jsme si jej také detailně představili. Po delší době to vypadá na zajímavou atmosférickou hru, která kombinuje několik oblíbených žánrů. Serum potěší fanoušky survivalu, otevřených světů, pořádné akce, sci-fi, ale také prvky hororu.

Studio Game Island zveřejnilo pravděpodobně jeden z posledních trailerů, který ve filmovém provedení prozradil datum vydání. To přijde překvapivě brzy, konkrétně 23. května 2024, nutno podotknout, že prozatím jen v předběžném přístupu. Co se týče hardwarových požadavků, údajně si vystačíte s GTX 1070.

"Ponořte se do napínavého dobrodružství o přežití, kde neznámá tekutina převezme kontrolu nad vaším životem. Extrahujte sérum, abyste zůstali naživu, bojujte s nebezpečnými tvory, řešte hádanky a odhalujte stopy o minulých událostech. Najděte cestu ven sami nebo v kooperativním režimu pro 4 hráče.„ Píše se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama