Syndicate 2012 - PREVIEW
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Syndicate 2012 - PREVIEW

Syndicate 2012 - PREVIEW

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 12. 2011 20:51

10.12. 2011 Tak zatím máme stále rok 2011 a už teď můžeme odhadovat první TOP hry pro rok 2012. samozřejmě to tak tipujeme my. Syndicate 2012 vypadá velmi propracovaně a originálně. Popis hry a video uvnitř. » Číst celý článek | Komentář  | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
10.12. 2011 Tak zatím máme stále rok 2011 a už teď můžeme odhadovat první TOP hry pro rok 2012. samozřejmě to tak tipujeme my. Syndicate 2012 vypadá velmi propracovaně a originálně. Popis hry a video uvnitř.
» Číst celý článek  |  Komentář  |  Autor: Jakub Hergesell
JAK VZNIKLO Syndicate
Syndicate vzniklo již před pár lety. Graficky, dějem ani ničím jiným hráče nijak nezaujalo. Hru Syndicate mělo udělat více společností, bohužel žádná to buď nedodělala, nebo to odložila na neznámo. EA to vzali do svých rukou a jak bývá zvykem, EA dělá poslední dobou samé velké bomby! Tím myslím například Crysis 2 nebo Battlefield 3 - o sportovních hrách nemluvím.
Syndicate je vlastně originální hra svého žánru - samozřejmě všechny herní prvky jsme mohli vidět už ve více hrách. Například Syndicate bude vynikat tím, že můžete ovládat mysl protihráče. Tuto funkci jsme mohli vidět u hry Psi Ops. Graficky se hra podobá Crysis 2 a světelnými efekty jako Battlefield 3 nebo klouzání po podlaze jako Mirror's Edge.
Syndicate 2012 - PREVIEW
GRAFICKÉ ZPRACOVÁNÍ
- Hra zaujme prostředím, vypadá jak z budoucnosti, textury myslím postradají kvalitu na hru 2012, ale zatím jsou to první trailery a videa, finální podoba může být zcena jiná. Co ale zaujme jsou světelné effekty. Na takové úrovni je má zatím pouze Battlefield 3, to se musí nechat. Odlesky podlahy, stěn nebo také slunce a zaměřovače jsou perfektně vyladěny a dává to hře jen a jen plusy.
Keře a stromy jsou také celkem dobře vymodelovány i když v přírodě se asi moc pohybovat nebudeme. Krev výrobce udělal zbarveně kvalitní, odraz kulky též, už teď se můžeme bavit o jedné z her roku 2012. Plameny a střelba ze zbraní je též velmi realná a věřím, že tato hra si najde svě fanoušky už jen díky této vizáži.
Syndicate 2012 - PREVIEW
O HŘE
Doba, v které se Syndicate odehrává není vůbec jednoduchá. Technologie už jsou na prahu nejvyšších kvalit. Píše se rok 2069 a svoboda na světe je dávno minulostí. Každý člověk má teď v hlavě umístěn čip, říká se mu Dart 6. 
Čip má zabudovaná v hlavě i postava, kterou celý čas hry ovládáme. Nemáme však běžný čip, společnost EuroComp nám zabudovalo čip, který z Vás udělá profesionálního vojáka. Pozdějí však poznáte mnohem více výhod o proti nepřátel. Mimochodem, naše hlavní postava se jmenuje Miles Kil. Výrobce hry si pořádně vyhrál a tak nám věci, které si dnes nedokážeme ani představit a uvidíme je ve hře nám přijdou zcela normální. Létající lodě, kulky, které se odrážejí od stěn za roh nebo světelné effekty ve slow motion. 
Teď jedno z nejdůležitějších funkční ve hře. Ovládání mysli - ano je to tak, to můžete vidět ve videu od 0:370:49. Přesně tam uvidíte příchod Milese, po chvíli se nabourá do hlavy muže černé pleti, kterého po chvíli začne bolet hlava a postřelí rukojmího, po té kolegu a nakonec udělá sebevraždu. Vy tak máte volnou cestu bez potíží. Funkci pro ovládání myšlenek je však omezena na vteřiny. Vše vyřiďte rychle a neváhejte - můžou se později ukázat poblémy.
Ovládání postavy, vypadá to na lehkou kombinaci Mirror's edge a Battlefield 3. Mirror's Edge v pohybu postavy a její klouzání se po podlaze, Battlefield 3  v kontaktu s nepřáteli na blízko, enginem všeobecně a grafikcky. Zahraniční magazíny však poukazují na fakt, že hra může lehce připomínat i Deus Ex: Human Revolution. Kombinace těchto 3 her by mohlo být v sktutku zajímavá a velmi originální co se týče dnešních her.
Již zmiňovaný čip, který mají všechni občané světa - Dart 6 můžeme vyndat z hlavy malým přístrojem, i to můžeme vidět ve videu od 1:061:10.
Jedna z dalších vymožeností je pohyb nepřátelských nebo vlastních kulek - můžete tak nečekaně překvapit nepřátele, který je za rohem. Pokud si myslíte, že jich je na Vás moc, nebo jsou silní, tak tato funkce je právě pro Vás. I tuto funkci můžeme vidět ve video od minuty 1:151:20.
Těchto zázračných triků bude na výběr velká škála, to samé zbraně na dálku i blízko. Syndicate se nebude odehrávat jen v prostorech, které vidíte ve videu, zavítáme také do částí světa, které se vyhnuli očipování mozku nebo také nahlédneme do moderního New Yorku.
Syndicate 2012 - PREVIEW
Minimální HW
OS: -
Procesor: -
RAM: -
Graficka: - 
HDD: -
Syndicate 2012 - PREVIEW
Základní informace
Datum vydání: 24. února - 2012
Platforma: PC, XBOX, PS3
Kategorie: Akční FPS
Herní mody: SinglePlayer / COOP
Jazyk ve hře: (možná české tit; není potvrzeno)
Výrobce: EA
Vydavatel: EA - ORIGIN
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama