Tails of Iron 2 je pokračování prvního dílu, znovu s hlasem Geralta z Rivie
i Zdroj: Odd Bug Studio
Novinka Tails of Iron 2 je pokračování prvního dílu, znovu s hlasem Geralta z Rivie

Tails of Iron 2 je pokračování prvního dílu, znovu s hlasem Geralta z Rivie

David Vondráček

David Vondráček

5. 5. 2024 11:00

Studio Odd Bug Studio po úspěšném prvním Tails of Iron přichází s jeho přímým pokračováním. Tentokrát se vydáme do zasněženého severu a znovu s Dougem Cocklem, coby vypravěčem.

Reklama
Reklama

Tails of Iron 2 by měla volně navazovat na první díl, protože nás čeká zcela nový příběh. Po válce mezi hlodavcem a žábou se život na jihu pomalu vrací k normálu. na Severu se ale  probouzí nepopsatelné zlo. Křídla černá jako smrt, špičáky ostré jako břit a krvežíznivost, které se svou velikostí vyrovná jen hlad po pomstě. Tentokrát budeme hrát za Arla, který se vydává na zasněžený sever, aby rostoucí hrozbu jednou provždy zahubil. Cesta to bude dlouhá, náročná a hlavně, krvavá.

Tails of Iron 2 by se jinak měla držet v duchu prvního dílu. Půjde tedy o kreslenou akční záležitost, s prvky známých ze souls her. Stejně jako v jedničce, i zde nám celou dobu bude dělat společnost hlas Douga Cockla, coby vypravěče a který propůjčil svůj hlas hernímu Geraltovi ze série zaklínač. Kromě běžných nepřátel nás čekají i náročné souboje s bossy. K tomu nám pomůže celá škála zbraní, od luků a oštěpů až po meče a kyje.

Novinkou má pak být budování a vylepšování vlastní osady. To bude možné za zlaťáčky ze zabitých nepřátel, nebo plnění vedlejších úkolů. 

“ Vydejte se do rozlehlého království sněhu v Tails of Iron 2, pokračování kritiky oceněného akčního RPG. Vydejte se v roli Arla, dědice titulu Ochránce pustiny, na cestu krutými severskými zeměmi, které jsou domovem obrovských monster a potulných banditů, a zničte starodávné zlo prahnoucí po krvi.” Toto se o hře píše na stránce Steam.

Tails of Iron 2: Whiskers of Winter dorazí ještě v průběhu letošního roku. Krom PC se mohou těšit ještě majitelé PS4 a PS5 a Xbox One a Xbox série X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama