Test Drive Unlimited: Solar Crown představuje sběratelskou edici
i Zdroj: KT Racing
TDU: Solar Crown Novinka Test Drive Unlimited: Solar Crown představuje sběratelskou edici

Test Drive Unlimited: Solar Crown představuje sběratelskou edici

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Test Drive Unlimited: Solar Crown dorazí již za méně než měsíc a kromě standardní edice nabídne i tu sběratelskou. Co všechno nabídne, můžete omrknout v článku.

Reklama

Letošní rok toho má na seznamu nejočekávanějších her hned několik. V drtivě většině jsou to znovu jako každý rok akční střílečky či nejrůznější adventury. Nicméně letos je možná i mezi TOP 10 akční / závodní hra. Ano, myslíme tím Test Drive Unlimited: Solar Crown od studia KT Racing, která by měla dorazit 12. září 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. 

Test Drive Unlimited: Solar Crown představuje sběratelskou edici
i Zdroj: KT Racing

Každopádně zpozornit by měli nyní hráči, kteří si holdují ve sběratelských edicích, kterou nabídne také Solar Crown. Vydavatelství Nacon nyní zveřejnilo celou sadu sběratelské edice a její obsah a trailer. Hráči se dočkají hned devíti předmětů. Tím nejzajímavějším bude model autíčka nebo kšiltovka. Celá “Collector Edition” hráče vyjde na 199.90 dolarů. 

Test Drive Unlimited: Solar Crown

Test Drive Unlimited: Solar Crown je závodní hra odehrávající se v otevřeném světě na ostrově Hong Kong Island. Hráči se účastní prestižního automobilového šampionátu s názvem Solar Crown, kde soupeří o titul nejlepšího řidiče. Hra nabízí širokou škálu luxusních vozidel a umožňuje hráčům volně prozkoumávat detailně zpracované prostředí ostrova. Příběh se zaměřuje na rivalitu mezi dvěma frakcemi, které bojují o dominanci v šampionátu, a hráči mohou rozhodovat o svém postupu a strategiích v závodech, čímž ovlivňují svůj vztah s těmito frakcemi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama