The 9th Charnel je nový psychologický horor, kde zkřížíte cestu ďáblovi
i Zdroj: Saikat Deb
Novinka The 9th Charnel je nový psychologický horor, kde zkřížíte cestu ďáblovi

The 9th Charnel je nový psychologický horor, kde zkřížíte cestu ďáblovi

David Vondráček

David Vondráček

18. 3. 2024 12:00

Indie studio Saikat Deb přichází na Steam se svou první hrou. Hra slibuje strašidelný a zoufalý akční zážitek pro přežití. Co od The 9th Charnel očekávat?

Reklama

Budeme hrát za postavu Michaela J. Jonese, který pracuje pro genetickou společnost The Epsilon Research Institute. Spolu se svými dvěma kolegy jedou prozkoumat jednu přírodní rezervaci, jejich auto ale sjede po silnici do oblasti hlubokého údolí. Po probuzení Michael zjišťuje, že je sám a že údolí, kde se nachází je všechno, jen ne přítulné a bezpečné.

The 9th Charnel sází hlavně na hororovou atmosféru, příběh a přežití v nepřátelském světě. Ten skrývá mnoho záhad a přežít se dá jen tichým postupem,, skrýváním, či dobrou navigací v prostoru. K dispozici budou i zbraně, ty nám ale ne vždy pomůžou. Vše se pak odehrává se v nepříliš budoucím světě, kde lidé ztratili víru v prosperitu lidského rozvoje, lidé jsou sobečtí a vlády jsou zkorumpované. Zachraňte své přátele, odhalte tajemství údolí a přežijte střet z hrůzami, které se vás pokusí zabít. 

"Psychologická hororová hra o přežití z pohledu první osoby, The 9th Charnel, je plná bohaté a děsivé atmosféry. Při prozkoumávání mnoha záhad tohoto světa musíte přežít – ať už to uděláte stealth nebo pomocí zbraní.„ Tak se o hře píše na Steamu.

Hra The 9th Charnel měla původně vyjít už tento měsíc, kvůli velké konkurenci (Dragons Dogma 2, Rise of Ronin a Alone in the Dark) byla odložena, přesné datum vydání ale zatím oznámeno nebylo. Hra je v plánu pouze na PC a bez češtiny. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama