The Bridge Curse 2: The Extrication je pokračování úspěšné hororovky, kde se rituál vymkne kontrole
i Zdroj: SOFTSTAR ENTERTAINMENT
Novinka The Bridge Curse 2: The Extrication je pokračování úspěšné hororovky, kde se rituál vymkne kontrole

The Bridge Curse 2: The Extrication je pokračování úspěšné hororovky, kde se rituál vymkne kontrole

David Vondráček

David Vondráček

8. 5. 2024 19:00

Indie studio Sofstar Entertaiment chystá pokračování svého úspěšného hororu. Ve hře The Bridge Curse 2 se znovu podíváme na univerzitu, kde řádí duchové a entity.

Reklama

Na začátek se sluší říct, že The Bridge Curse 2 by nijak neměla navazovat na první díl. Příběh se bude odehrávat na tchajwanské „univerzitě Wen Hua“, nechvalně proslulé duchy a folklórem. Podobně jako v prvním díle, i zde budeme postupně ovládat celkem čtyři postavy, utíkat před duchy, řešit různé hádanky a postupně odhalovat záhadu celé univerzity. Jak celá hra dopadne, záleží pak na vašich rozhodnutích a hraní.

 The Bridge Curse 2 se bude odehrávat z pohledu první osoby a stejně jako v případě prvního dílu, ani zde nebudete mít žádnou možnost obrany. Spoléhat se tak budeme především na důvtip, rychlost, schovávání, plížení a pud sebezáchovy. Oproti jedničce je pak po grafické i audiovizuální stránce vylepšena. Také monstra co nás budou nahánět vypadají opravdu děsivě. Seznamíme se s nezapomenutelnými osobnostmi a podíváme se na svět z jejich perspektivy. Od bizarně veselého „seržanta Huanga“ po zlověstnou „šílenou baletku“.

 Znepokojivé může být i to, že jedna část The Bridge Curse 2 je inspirovaná skutečným případem Elizy Lam. Mladá dívka byla naposledy živá spatřena na kameře ve výtahu, kde se chovala velmi podivně a o několik dní později ji našli mrtvou v nádrži na vodu. I tohle je nicméně důkaz, že z této hororovky nebudeme mít klidné spaní.

„Pokuste se v této hororové survival adventuře hrané z pohledu první osoby uniknout a přežít. Hrajte za čtyři různé postavy, utíkejte před děsivými duchy, luštěte obtížné hádanky a odhalte zlověstné spiknutí." Píše se v popisku na Steamu.

The Bridge Curse 2: The Extrication vychází už zítra, tedy 9. května. Kromě PC bude hra k dispozici i na PS4 a PS5, Nintendo, Xbox One a Xbox sérii X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama