The Callisto Protocol dostane spin-off, představuje se hra [REDACTED]
i Zdroj: Striking Distance Studios
Novinka The Callisto Protocol dostane spin-off, představuje se hra [REDACTED]

The Callisto Protocol dostane spin-off, představuje se hra [REDACTED]

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

[REDACTED] je novinka od studia Striking Distance, které se podepsalo pod akční survival horor The Callisto Protocol. Tady jsou detaily a první upoutávka.

Reklama

Studio Striking Distance, které můžeme znát skrze zhruba rok a půl starý survival horor The Callisto Protocol, již nějakou dobu pracuje na nové hře, dokonce se před časem objevovaly zprávy, že by měla mít něco společného se “světem” Callista. A skutečně má, jen vizuálně vypadá trochu jinak, než byste asi čekali. 

Představila se rogue-like střílečka [REDACTED], která nás opravdu vezme na měsíc Callisto. Tady je vyjádření tvůrců: Nejste jediný, kdo přežil počáteční vypuknutí nákazy a je ochoten použít násilí, aby se dostal k poslednímu únikovému modulu. Někteří vězni a dokonce i vaši kolegové z vězeňské služby jsou stejně odhodlaní uniknout a útěk vám ztíží tím, že na vás zaútočí na dálku nebo vás vyzvou na souboj jeden na jednoho. Závoďte s nimi, útočte na ně zpět na dálku a bojujte s nimi na život a na smrt, abyste se dostali ven živí.

[REDACTED]

"Black Iron je moderní věznice nacházející se na ledovém měsíci Jupiteru, Callistu, která je nyní zaplavena hordami nakažených vězňů. Jako prostý vězeňský strážce máte jednoduchý úkol – dostat se k poslednímu únikovému modulu a přežít. Nejste však jediný přeživší, který se snaží uniknout. Vaši soupeři – šílený údržbář, násilnický gangster, maniakální kuchařka a další – jen čekají na příležitost, jak vás překročit a zachránit se sami." Stojí v popisku hry.

[REDACTED] vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S již 31. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama