The Callisto Protocol hráče dokázalo zklamat ještě před vydáním
i Zdroj: Spite.cz
The Callisto Protocol Novinka The Callisto Protocol hráče dokázalo zklamat ještě před vydáním

The Callisto Protocol hráče dokázalo zklamat ještě před vydáním

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 11. 2022 08:38

The Callisto Protocol ještě ani nevyšlo, a už stačilo hráče zklamat, a my se tomu vůbec nedivíme. Za co jej kritizují?

Reklama

Zbývá jen pár dnů do vydání dlouho vyhlížené survival hry The Callisto Protocol, a jistě jde o tak ambiciózní titul, aby si vysloužil ocenění nejlepší hororové hry posledních let. Hráči byli ze všech informací, dějové linky i hratelnosti a grafické stránky dodnes nadšení, nicméně to se s novou informací rychle změnilo.

Chystáte si pořídit jen standardí verzi hry The Callisto Protocol za 60€? Potom se smiřte s tím, že přijdete o bonusových 13 animací úmrtí hlavní postavy a asi 12 animací úmrtí nepřátel. Abyste hru zkrátka měli kompletní, tak jak ji Striking Distance Studio prezentovalo, musíte si bohužel koupit deluxe edici, která už hráče vyjde na 80€ (celkem dost za hru na pouhých 13 hodin herní doby ). 

Hráči jsou logicky nespokojení, takové doslova odporné praktiky by si žádné studio nemělo dovolit. Ještě bychom pochopili, kdyby hráči v deluxe edici dostali například skiny, nějakou tu zbraň nebo bonusovou misi, ale že hráči dostanou navíc animace? Toto se jistě podepíše na výsledné známce v recenzích.

The Callisto Protocol vychází 2.12. 2022 na PC, PS5 a Xbox Series X/S, hru si můžete předobjednat na JRC.cz. Zde ještě aktualizované HW požadavky hry.

Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, získáme menší provizi, ta pomůže SPITE.cz k dalšímu vývoji. Přečtěte si více o affiliate programu na spite.cz.
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama