The Crew 2 hráči mohou získat za pouhých 25 korun českých
i Zdroj: Ubisoft
The Crew 2 Novinka The Crew 2 hráči mohou získat za pouhých 25 korun českých

The Crew 2 hráči mohou získat za pouhých 25 korun českých

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nevíte, co si zahrát, a máte rádi závodní hry? Pak pro vás máme skvělý tip: The Crew 2 od Ubisoftu je teď v nevídané slevě! Jen pár let stará hra je k mání za 25 korun.

Reklama

Patříte mezi fanoušky závodních her? Pak rozhodně nepřestávejte číst, máme tu pro vás něco velmi zajímavého. Open-world závody The Crew 2 od studia Ivory Tower a Ubisoftu jsou k mání ve slevě, kterou byste rozhodně neměli minout. Již jen několik následujících dnů si hráči mohou druhý díl úspěšných závodů The Crew koupit za 1 €, což je v přepočtu symbolických 25 korun českých. Tou nejlepší zprávou je, že se tato akce týká všech platforem, na kterých je The Crew 2 dostupné. Zmínit tak musíme jak PC (Steam a Epic Games Store), tak obchod PlayStation či Xbox. 

The Crew 2 vyšlo v roce 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. V následných recenzích si pak odneslo slabých 6.4 / 10. Pokusili jsme se pro vás sehnat alespoň přibližný počet prodaných kopií, nicméně číslo není veřejné - pravděpodobně se totiž není čím chlubit, na první díl to zdaleka nemá, avšak až na jeden naprosto nový detail. The Crew 2 právě

The Crew 2

Příběh The Crew 2 se točí kolem hráče, který se stává závodníkem toužícím po slávě v otevřeném světě Spojených států. Hráč začíná jako nováček a postupně se stává hvězdou v různých disciplínách motoristického sportu, včetně závodů na zemi, ve vzduchu a na vodě. Úspěchy v těchto závodech přinášejí slávu, nové vozidla a příležitosti k soupeření s nejlepšími závodníky v zemi. Hlavním cílem je stát se šampiónem v každé závodní disciplíně a dosáhnout maximálního úspěchu a uznání ve světě motoristických sportů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama