The Darkness by mohlo dostat remaster či remake, naznačil šéf Nightdive Studios, Stephen Kick
i Zdroj: Starbreeze Studios
Novinka The Darkness by mohlo dostat remaster či remake, naznačil šéf Nightdive Studios, Stephen Kick

The Darkness by mohlo dostat remaster či remake, naznačil šéf Nightdive Studios, Stephen Kick

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 8. 2023 08:00 1

Dostane původní The Darkness, které vyšlo pouze na konzole PlayStation 3 a Xbox 360, remaster? Díky oficiální odpovědi Stephena Kicka z Nightdive Studios – ano. V článku si pak můžete připomenout spekulace ohledně údajně chystaného 3. dílu.

Reklama

Kdo by si nevzpomněl na skvělou akční hru The Darkness a její parádní pokračování, které vyšlo už před dlouhými 11 lety? Na třetí díl bohužel čekáme marně; přesto bychom se v následujících letech mohli této značky znovu dočkat. 

Chystá se oznámení The Darkness 3?
i Zdroj: Spite.cz

Chystá se oznámení The Darkness 3?

Fanoušci The Darkness si možná všimli nenápadného teaseru na třetí díl, nebo snad jde jen o upravenou fotku?

4. 8. 2022 07:25

Něco málo možná naznačil šéf Nightdive Studios. Jeden z uživatelů Twitteru (X) napsal: "Měl jsem nutkání si znovu zahrát The Darkness, ale nechce se mi zapínat svůj PS3. Může to, prosím, někdo někdy předělat a přenést na PC?"

Je na seznamu,

překvapivě propálil šéf studia Nightdive, Stephen Kick. Původní díl vyšel v roce 2007 pouze na konzole PlayStation 3 a Xbox 360, nikdy jsme se bohužel nedočkali PC verze. To by se mohlo brzy změnit, dle Stephena je remaster / remake v plánech! Možná vás nyní napadne, co společného má Nightdive Studios a The Darkness. Aktuálně nic, původní hru připravilo studio Starbreeze a vydalo 2K, nicméně Nightdive je známé tím, že připravuje moderní předělávky starších her. A abychom nezapomněli, třetí díl by mohl přeci jen časem vyjít, minimálně to naznačil jak Xbox, tak Nvidia.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama