The Division: Heartland měl projít zásadními změnami
i Zdroj: Red Storm Entertainment
The Division: Heartland Novinka The Division: Heartland měl projít zásadními změnami

The Division: Heartland měl projít zásadními změnami

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 4. 2024 14:00

Zatím, co hráči spekulovali o zrušení free-to-play střílečky The Division: Heartland, zasvěcenec Tom Henderson vše upravil na pravou míru. Hra nebyla zrušena, ale prošla velkými změnami.

Reklama

Ubisoft to zkrátka s free-to-play hrami neumí. Když už něco zázračně vyjde, brzy to skončí. A aby toho náhodou nebylo málo, v současné době se pod francouzským vydavatelem chystá hned trojice free-to-play her. Jedna ze světa Ghost Recon (ta však měla být zrušena), očekávaný XDefiant a The Division: Heartland.

Popravdě jsme o F2P odbočce Heartland, na které pracuje pobočka Red Storm Entertainment, trochu pochybovali. Ubisoft o hře informoval několikrát po sobě a dokonce nezapomněl uvést, že vyjde v roce 2023. K tomu však nedošlo a po téměř rok starém traileru jsme o hře neslyšeli. Slyšel však o ní doposud neomylný insider Tom Henderson, který na sociální síti X uvedl, že:

Za poslední měsíce prošel několika významnými změnami. Více řeknu, až zjistím další podrobnosti.

The Division: Heartland se poprvé představilo v listopadu roku 2021. První trailer pak dorazil až o rok později, ten však komunita nepřijala příliš kladně. Jde sice o “klasické” The Division, nicméně hratelností a grafickou stránkou spíše připomínalo mobilní hru - ta mimochodem vzniká též. Pravděpodobně to je ten důvod, proč hra v původně plánovaném roce 2023 nevyšla.

The Division: Heartland

Jedná se o free-to-play hru, která se odehrává ve světě postapokalyptické Ameriky, kde se hráči musí snažit přežít a bojovat proti nejrůznějším hrozbám. Tato verze je navržena pro více hráčů a zaměřuje se na kooperativní a soutěživé prvky gameplaye.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama