The First Berserker: Khazan je nadějně vypadající souls like hra s prvky God of War
i Zdroj: Neople
The First Berserker: Khazan Novinka The First Berserker: Khazan je nadějně vypadající souls like hra s prvky God of War

The First Berserker: Khazan je nadějně vypadající souls like hra s prvky God of War

David Vondráček

David Vondráček

13. 12. 2023 12:00

Neople přichází se svojí prvotinou ve stylu souls like her. Milovníci tohoto žánru si tak přijdou na své, hra má představovat skutečnou výzvu i pro zkušené veterány.

Reklama

Hlavním hrdinou je generál Khazan, kdysi velký hrdina mocné říše Pelos. Po falešném obviněním ze zrady se stává vyvrhelem. Je mučen a vyhnán do exilu. S tím se ale Khazan rozhodně nechce smířit. Jeho cesta za pomstou a získání ztracené cti a slávy začíná. A nezastaví ho nic, co mu přijde do cesty.

The First Berserker: Khazan je RPG s různým vybavením a výhodami, které vám umožní přizpůsobit si svůj vlastní způsob růstu. Nejenže vylepšujete schopnosti postavy, ale kombinujete různé typy zbraní a schopností brnění, aby odpovídaly vašemu hernímu stylu. Tak o hře mluví přímo jeden z popisků. Takže pokud jste hráli nějaké hardcore souls díly, budete jako doma. Samo studio Neople se pak uvádí, že hra nebude pro někoho, kdo souls like titulům příliš neholduje. 

Pokud jde o datum vydání, musíme vám bohužel říct, že zatím není známé. Předpokládá se nicméně příští rok. Hra je v plánu na PC, XBOX, PS5 a dokonce i PS4. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama