The Last of Us Part 2 konečně míří na PlayStation 5
i Zdroj: Naughty Dog
The Last of Us Part 2 Novinka The Last of Us Part 2 konečně míří na PlayStation 5

The Last of Us Part 2 konečně míří na PlayStation 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 11. 2023 16:00

The Last of Us Part 2 konečně míří na PlayStation 5. S informací přišel důvěryhodný dataminer, který potvrdil, že se zmínka o PS5 verzi objevila přímo v databázi PlayStationu.

Reklama

Spolehlivý dataminer na sociální síti X (dříve Twitter) oznámil, že by Sony mohla chystat oznámení nativní PS5 verze The Last of Us Part 2. Důkazem má být zmínka hry v neveřejné databázi PlayStationu.

The Last of Us Part 2 konečně míří na PlayStation 5

Že by se majitelé konzole PlayStation 5 konečně dočkali nativní verze? Mluvilo se o tom už před několika měsíci, nicméně zprávu nikdo oficiálně nepotvrdil - dokonce byla zmíněna PC verze, což by dnes asi nikoho nepřekvapilo.

The Last of Us Part 2 vyšlo v roce 2020 exkluzivně na PlayStation 4. Jde o jednu z nejlepších her v historii herního průmyslu. Hra získala spousty různých ocenění pro rok 2020 - nejlepší hra roku, nejlepší režie, nejlepší příběh, nejlepší audiovizuál nebo nejlepší inovace.

V současnosti je víceméně jisté, že vzniká vylepšená verze, která dorazí dle předpokladů ve verzích PC a PlayStation 5, otázkou je nyní kdy - my bychom se vůbec nedivili, kdyby k vydání došlo v příštím roce. Každopádně sledujte The Game Awards 2023, právě tam by mohlo dojít k oznámení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama