The Legacy je nový survival horor s budovatelskými prvky
i Zdroj: RockGame S.A.
Legacy Novinka The Legacy je nový survival horor s budovatelskými prvky

The Legacy je nový survival horor s budovatelskými prvky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

The Legacy nás zavede na Ukrajinu roku 1990. Tento mysteriózní survival horor nabízí otevřený svět, prvky důležité pro přežití, crafting a budování základny.

Reklama

Výojářské studio Second Reality a vydavatelství RockGame S.A. právě představily kooperativní survival horor The Legacy. V první řadě bude nutné podotknout, že hra neosloví hráče, jenž se vyžívají v prvotřídních AAA titulech, The Legacy od začátku působí skromně. 

Hra nás vezme do velkého otevřeného světa roku 1990 na Ukrajině, kde už po vzoru možná stovek téměř stejných her bude důležité objevovat okolí, sbírat nejdůležitější zdroje jako vodu a jídlo. A samozřejmě, že asi hádáte správně, bude nutné také budovat vlastní základnu a sbírat materiály, abychom mohli craftit či bránit se proti podivným tvorům. Co se týče samotných zbraní, dle dostupných záběrů se můžeme těšit na klasické palce zbraně typu AK-47 nebo MP5. Ve hře pak najdeme i další aktivity, jako rybaření či lovení zvěře, 

The Legacy

"V roce 1990 padla na naše rodné město kletba, náš dědeček, místní molfar a kouzelník, podle zlověstné tradice - jednou za 66 let by měl obětovat jednoho ze svých potomků temným lesním silám, ale nedokázal to, a tak poslal mě, mé dva bratry a sestru do Kyjeva, aby nás ochránil před kletbou." Stojí v popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama