The Midnight Walk je ručně modelovaná příběhová adventura od tvůrců Lost in Random
i Zdroj: MoonHood
Novinka The Midnight Walk je ručně modelovaná příběhová adventura od tvůrců Lost in Random

The Midnight Walk je ručně modelovaná příběhová adventura od tvůrců Lost in Random

David Vondráček

David Vondráček

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Na letošním State of Play se mezi prvními hrami objevila velmi zajímavá hra svým stylem. The Midnight Walk bude debutem švédského studia MoonHood a bude podporovat také VR.

Reklama

The Midnight Walk na první pohled vypadá jako něco od světoznámého autora Tima Burtona. V této příběhové adventuře, která je zároveň temným fantasy dobrodružstvím, se děj točí kolem naší hlavní hliněné postavičky zvané The Burnt One, která se vyhrabala ze země, aby odhalila účel své existence.

Hru má táhnout především ručně vytvořený svět, nad kterým budeme žasnout. Každý prvek ve hře byl nejprve vymodelován z hlíny a teprve poté naskenován a animován ve stylu stop motion, jak uvádějí sami autoři. Za vývojem hry The Midnight Walk stojí například Olov Redmalm, který vedl vývoj hry Lost in Random, kde působil i jako art director. K týmu se také připojili lidé s dobrými zkušenostmi ve vývoji VR. Díky tomu si The Midnight Walk budeme moci užít i ve virtuální realitě.

„ Sledujte The Midnight Walk v temném dobrodružství z myslí za Lost in Random. Spřátelte se se ztraceným tvorem z lucerny a osvětlete si cestu světem zázraků a hrůzy. Přelstěte monstra a žasněte nad detaily v krajině ručně vyrobené ze skutečné hlíny a animované ve stylu stop motion." Píše se v popisku hry na Steamu.

Hra The Midnight Walk byla oznámená na PC a také PlayStation 5, ale užít si ji budeme moci i ve virtuální realitě, ať už na počítačích nebo s PSVR 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama