The Occultist nás vezme na ostrov, kde budeme vyšetřovat mytické jevy
i Zdroj: Daedalic Entertainment
Occultist Novinka The Occultist nás vezme na ostrov, kde budeme vyšetřovat mytické jevy

The Occultist nás vezme na ostrov, kde budeme vyšetřovat mytické jevy

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

The Occultist je survival horor, který nás vezme na temný ostrov. Tvůrci lákají na realistickou grafiku, zajímavé mechaniky, hádanky a nebezpečné nepřátele.

Reklama

Vývojářské studio Daloar a vydavatelství Daedalic Entertainment společně oznámily velmi, velmi zajímavý psychologický horor. Ten hráče vezme v roli okultisty jménem Alan Rebels na temný ostrov, kde se pokusí vyšetřit zmizení svého otce. Ten mu kdysi o ostrově velmi detailně vyprávěl, trávil na něm totiž spoustu času.

Tvůrci lákají na krásnou realistickou grafiku, detektivní práci, se kterou nám pomůže mystické kyvadlo, které odhalí tajemné stopy. Těšit se máme i na další zajímavé mechaniky a samozřejmě chybět nebudou hádanky. Na co však tvůrci předem upozorňují, Alan není žádný hrdina nebo detektiv, nepřátele, na které postupem času narazíme, bude lepší potichu obejít a schovávat se jim.

The Occultist

Ostrov GodStone byl až do roku 1950 obýván nechvalně proslulým kultem hrůzy, jehož příslušníci prováděli všemožné znepokojivé experimenty a kruté rituály. Na ostrov od té doby nikdo nevkročil. Až do dnešního dne. Alan musí využít svého paranormálního talentu a mluvit s hrozivými dušemi zdánlivě připoutanými k děsuplným ulicím a domům, které na GodStone dosud stojí. Rozhněvaným duším se musí naopak za každou cenu vyhýbat.” Stojí v oficiálním popisku hry.

The Occultist dorazí v roce 2025 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Bohužel se nepočítá s českou lokalizací. 

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama