The Order: 1886 pokračování nedostane, studio Ready at Dawn se zavírá
i Zdroj: Ready at Dawn
The Order: 1886 Novinka The Order: 1886 pokračování nedostane, studio Ready at Dawn se zavírá

The Order: 1886 pokračování nedostane, studio Ready at Dawn se zavírá

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Tvůrci parádní steampunkové akce The Order: 1886 končí. Studio poslední roky působilo pod společností Meta, která ho bohužel zavřela.

Reklama

Studio Ready at Dawn po více než 20 letech končí. Talentovaný vývojářský tým, který se podepsal pod několik velmi kvalitních PlayStation exkluzivit, již další hru nepřipraví. Ready at Dawn bylo posledních několik let pod společností Meta, se kterou spolupracovalo na čtyřech VR hrách série Echo. O těch ale možná slyšíte poprvé, starší projekty za sebou nechaly podstatně zajímavější stopu.

Ready at Dawn v roce 2008 připravilo God of War: Chains of Olympus, o dva roky později pak God of War: Ghost of Sparta. V obou případech šlo o tituly cílené na handheld PSP od Sony. Následně (v roce 2015) však přišla third-person akce The Order: 1886, kterou někteří označovali za revoluční. Musíme říct, že šlo pravděpodobně o nejlepší hru, kterou Ready at Dawn připravilo. Bohužel ale nešlo o komerční úspěch a tak jsme se až dodnes nedočkali pokračování. To ale v plánech bylo. S informací nyní přišel důvěryhodný insider Shinobi602, který na sociální síti X řekl: “Měli připravené úžasné plány na pokračování The Order: 1886.

The Order: 1886

The Order: 1886 se vyznačuje svou mimořádně detailní grafikou a filmovou prezentací, která nabízí pohlcující atmosféru a kvalitní vizuální zážitek. Ačkoli hra získala chválu za své technické zpracování a atmosféru, kritici ji také kritizovali za krátkou délku, lineární hratelnost a nedostatek hloubky v herních mechanikách. Navzdory těmto smíšeným recenzím si The Order: 1886 udržuje kultovní status díky svému unikátnímu stylu a zajímavému světě.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama