The Sims 5 se už nedočkáme. EA se chce soustředit na rozšiřování posledního dílu
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka The Sims 5 se už nedočkáme. EA se chce soustředit na rozšiřování posledního dílu

The Sims 5 se už nedočkáme. EA se chce soustředit na rozšiřování posledního dílu

David Vondráček

David Vondráček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Společnost Electronic Arts, které populární Simíci patří, oznámila, že končí s tradičními pokračováními. Hry The Sims 5 se tak už s největší pravděpodobností nikdy nedočkáme.

Reklama

Potvrdilo se to, o čem se v posledních dnech spekulovalo. Společnost EA nakonec nehodlá investovat do vývoje hry The Sims 5 a upřednostnila další podporu pro The Sims 4, kterému se hodlá nadále věnovat a vylepšovat ho. EA to vysvětluje tím, že v případě nových Simíků by musela začínat od nuly, což by trvalo příliš dlouho. Společnost se proto rozhodla ustoupit od vydávání pravidelných nových dílů.

Do hry The Sims 4, která je nyní zdarma, bude nadále přibývat další placený obsah. Zároveň plánují průběžně vylepšovat technologické a grafické aspekty hry. Prvního rozšíření se ostatně dočkáme už příští měsíc. V říjnu totiž vyjde rozšíření s názvem Life & Death.

EA má také v plánu projekt zvaný Rene, který se stane součástí The Sims universa a půjde o jakousi novou kapitolu série s multiplayerovým režimem. Už na podzim má proběhnout malý test tohoto projektu, otázkou však zůstává, jaký bude mít úspěch. V roce 2002 se totiž EA pokusila o The Sims Online, ale hra velký úspěch neslavila. Pokud máte zájem, můžete se na oficiálních stránkách přihlásit a pomoci hru otestovat.
 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama