The Sims 5 vyjde jako free-to-play, potvrdilo Electronic Arts
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka The Sims 5 vyjde jako free-to-play, potvrdilo Electronic Arts

The Sims 5 vyjde jako free-to-play, potvrdilo Electronic Arts

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 9. 2023 15:30

Fanoušci simulátoru The Sims, máme pro vás parádní zprávu. Project Rene (pracovní název pro nové The Sims) vyjde formou free-to-play, prozradilo to vedení EA a šéf studia Maxis. Kdy konečně dojde k plnohodnotnému představení? Už v příštím roce.

Reklama

Společnost Electronic Arts právě potvrdila, že Project Rene (pracovní název pro nové The Sims) vyjde formou free-to-play. Již od vydání hra bude zdarma a nebude nutné ji předplácet jakoukoliv platební metodou. To, že by The Sims 5 mohlo být zdarma naznačovaly už starší inzeráty přímo na stránkách tvůrčího studia Maxis.

Chceme, aby byl Project Rene (The Sims) ke stažení zdarma, a to znamená, že až bude připraven a plně otevřen našim hráčům, budou se moct připojit, hrát a prozkoumávat Project Rene bez předplatného nebo ​​bez nákupu základní hry.” Řekl šéf studia Maxis Lyndsay Pearson.

Jakým finančním způsobem chtějí tvůrci podporovat je asi všem jasné. Po vydání se jistě dočkáme in-game obchodu včetně herní měny, za které si hráči budou moct nakoupit nejrůznější skiny, pravděpodobně modely jak postaviček, tak vybavení baráků a co hlavně - dodatečných DLC. Více se o novém The Sims dozvíme v roce 2024, kdy Maxis hru pomalu začne představovat. Hra pak dorazí na PC a spousty dalších platforem, zůstat by tak neměla pouze na konzolích PlayStation a Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama