The Sims se nakonec konkurence v podobě Life by You nedočká, hra byla zrušena
i Zdroj: Paradox Interactive
Life by You Novinka The Sims se nakonec konkurence v podobě Life by You nedočká, hra byla zrušena

The Sims se nakonec konkurence v podobě Life by You nedočká, hra byla zrušena

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 6. 2024 19:30 1
Platformy Windows PC

Simulátor života Life by You nakonec nevyjde. Společnost Paradox Interactive oznámila, že projekt, který měl být dávno venku, ruší a zavírá tvůrčí celek Tectonic.

Reklama

Přinášíme velmi smutné zprávy všem, kteří se těšili na ambiciózního konkurenta slavné série The Sims. Life by You, které posledních 5 let připravovalo studio Paradox Tectonic a nemělo mít daleko do vydání, končí. Oznámila to společnost Paradox Interactive, nechybí ani celkové vyjádření, stejně tak tvůrčí studio, kde působilo 24 vývojářů.

“To je obtížná a drastická zpráva pro naše kolegy z Tectonic, kteří tvrdě pracovali na vydání Life by You's Early Access. Bohužel se zrušením jejich jediného projektu musíme přijmout těžké rozhodnutí zavřít studio. Jsme hluboce vděční za jejich tvrdou práci ve snaze přenést Paradox do nového žánru,”  říká Fredrik Wester, CEO Paradox Interactive.

Připomeňme si trailer

Life by You bylo oznámeno v březnu 2023, přičemž k vydání předběžného přístupu mělo dojít tentýž rok v 12. září 2024. První hráčské testy ale neprošly a studio se rozhodlo hru odložit na rok 2024, bohužel ale ani tentokrát to nevyjde. Hra byla zrušena - otázkou však je, přijdeme o hodně? Zcela upřímně, nemyslím si, že by právě tento simulátor života udělal díru do světa. Mnohem kvalitněji vypadá alternativa v podobě Paralives, navíc v roce 2025 by mělo vyjít nové The Sims.

Life by You

Life by You je životní simulátor vyvinutý společností Paradox Tectonic. Hráči v něm vytvářejí a spravují virtuální obyvatele v otevřeném světě, přičemž mají možnost upravovat jejich domovy, kariéry, vztahy a každodenní život. Hra se zaměřuje na interakce mezi postavami a jejich životní příběhy, přičemž nabízí širokou míru svobody a přizpůsobitelnosti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama