The Texas Chain Saw Massacre má za 24 hodin 1 milion prodaných kopií
i Zdroj: Sumo Digital
The Texas Chain Saw Massacre Novinka The Texas Chain Saw Massacre má za 24 hodin 1 milion prodaných kopií

The Texas Chain Saw Massacre má za 24 hodin 1 milion prodaných kopií

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 8. 2023 08:00

The Texas Chain Saw Massacre předčilo veškerá očekávání. Za úvodních 24 hodin se prodalo více než 1 milion kopií. Hra navíc patří mezi nejúspěšnější na kanálech, jako je například Twitch. A co vy? Už jste nejnovější horor vyzkoušeli?

Reklama

Asymetrických kooperací v posledních letech vyšlo hned několik, ne každá si však našla dostatečně početnou komunitu na to, abychom oni slyšeli pravidelně každým rokem. Tou nejúspěšnější je už spousty let Dead by Daylight, kterou studio Behaviour podporuje od roku 2016 a přestat s tím jen tak nehodlá. Nyní ale hra dostala, jak se zdá, velmi slibného konkurenta. Teprve před pár dny vyšlo The Texas Chain Saw Massacre od Sumo Digital a je velmi úspěšné. 

Jen za úvodních 24 hodin studio dokázalo prodat více než 1 milion kopií. A další se jistě v následujících dnech pohrnou, The Texas Chain Saw Massacre je totiž velmi úspěšné také na Twitchi, kde jej sledují desítky tisíc lidí současně -  aktuálně jde o jednu z nejpopulárnějších her na této platformě. A co vy, už jste ji vyzkoušeli? Hra vyšla 18. srpna ve verzích PC, PlayStation a Xbox, v recenzích pak v průměru nasbírala slušných 7.8 / 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama