The Witcher 4 dostane konkurenci, představuje se RPG hra Thorgal
i Zdroj: Mighty Koi Studio
Thorgal Novinka The Witcher 4 dostane konkurenci, představuje se RPG hra Thorgal

The Witcher 4 dostane konkurenci, představuje se RPG hra Thorgal

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 3. 2024 17:00

Staňte se vikingem v právě oznámené videoherní adaptaci Thorgal, která má velký cíl a ambice: chce se stát silným konkurentem očekávaného The Witcher 4.

Reklama

Nové studio Mighty Koi, založené v Polsku v roce 2022, právě představilo ambiciózní AAA RPG hru Thorgal. Ačkoliv toto studio možná ještě není zcela známé veřejnosti, můžete věřit, že za ním stojí desítky zkušených vývojářů, kteří pracovali pro renomované společnosti jako FromSoftware, Konami, Wargaming, CD Projekt RED nebo Ubisoft.

V současné době se na open-world RPG Thorgal podílí kolem sta lidí, a to s jediným cílem: stát se silnou konkurencí pro očekávanou hru The Witcher 4. Thorgal je adaptací stejnojmenného komiksu, který debutoval již v roce 1980.

Hráči se ujmou role Vikinga, Thorgala Aegirssona, v dobrodružné hře s prvky RPG, která by mohla být silnou konkurencí pro The Witcher 4, a to díky použití UE5 s proprietárními rozšířeními a využitím špičkových technologií, jako je fotogrammetrie a AI.” Stojí v popisku hry.

Thorgal vyjde ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, na konkrétní datum vydání si ještě musíme počkat. Níže ještě galerie obrázků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama