Tiebreak brzy opustí předběžný přístup a vyjde v plné verzi
i Zdroj: Big Ant Studios
Tiebreak Novinka Tiebreak brzy opustí předběžný přístup a vyjde v plné verzi

Tiebreak brzy opustí předběžný přístup a vyjde v plné verzi

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nejrealističtější tenisová hra, jaká tu kdy byla. Alespoň tak popisují tvůrci hru Tiebreak, která posledních osm měsíců strávila v předběžném přístupu a nyní míří na verzi 1.0.

Reklama

Vydavatelství Nacon právě informovalo, že dlouho připravovaná, nejrealističtější tenisová hra TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA, již 22. srpna 2024 opustí předběžný přístup na Steamu, kde strávila zhruba 8 měsíců. Hra během early access verze byla neustále aktualizována, tvůrci pracovali na vylepšování všech aspektů, přičemž tím nejdůležitějším bude asi velký důraz na realismus, ať se bavíme o animacích postav nebo fyziky odpalů a míčků.

Hra nabídne 120 licencovaných profesionálních tenisových hráčů. Všichni profesionální tenisté i tenistky, od Novaka Djokoviće přes Nicka Kyrgiose a Igu Świątekovou až po Caroline Wozniackou, byli prostudováni do nejmenších detailů tak, aby se do hry dostaly i jejich unikátní techniky a strategie, říkají tvůrci.

Tiebreak

TIEBREAK je nejrealističtější dosud vydanou simulací tenisu. Vedle zápasů na kurtech si budete muset poradit i s řízením kariéry během celé sezóny s 90 oficiálními turnaji, kterých se bude účastnit více než 120 oficiálně licencovaných profesionálních tenistů. Všichni profesionální tenisté i tenistky, od Novaka Djokoviće přes Nicka Kyrgiose a Igu Świątekovou až po Caroline Wozniackou, byli prostudováni do nejmenších detailů tak, aby se do hry dostaly i jejich unikátní techniky a strategie.” Píše se v oficiálním popisku hry.

TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA vyjde 22. srpna 2024 ve verzích PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, ale dostane se také na starší generaci PlayStation 4 a Xbox One. Později přijde také Nintendo Swich verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama